tisdag 23 mars 2010

Ateljé pics...


Ett städryck resulterade i en omstylad skapandehörna. Ja, nu mera är det bara en hörna, för resten av rummet har blivit allrum. Mitt gamla fönster fungerar bra som anslagstavla. För stunden har jag satt upp  inspirationsbilder från Tine K:s hem. Det är de äldre bilderna, när hennes golv fortfarande var svart. Gillar känslan och färgerna...


Annars vet jag inte....Inspiration? Tror bestämt att jag drabbats av bloggtorka. (Eller snarare bloggprestationsångest......) Känner ni också så ibland? Jag tycker inte att jag har några roliga bilder att visa, och inget att skriva om heller. Men någon gång ska jag väl råka ut för det också. Behöver kanske bara en liten paus....


Tills vi ses.....Kram på er!!



           

51 kommentarer:

  1. Anna-Malin du är helt makalöt med alla din saker ,bildr och kombinationer,Så lekfullt smakfullt uttryckdu du har.
    Kramiz Annika

    SvaraRadera
  2. Hej Anna Malin,
    Tycker absolut inte att du behöver oroa dig bilderna idag gav mig mycket inspiration:) Älskar det gamla fönstret och bokstäver och Tine K s hem är helt underbart...
    ha en underbar dag!!
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  3. Jag ääääälskar din blogg! Du har så underbara bilder och man känner direkt att ååååhhhh, om jag bara kunde få till det lite mer som du! Allt, precis allt är supersnyggt.
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Bloggtorka du? Jag ler lite för i så fall får väl jag lägga ner min.
    Det är alltid lika inspirerande att läsa och se dina bilder.
    JAg är en stor älskare av din blogg.
    Kramar i massor
    Lena

    SvaraRadera
  5. Håller med de andra före mig. Så skall du ha bloggpaus får den bli kort. För utan dina underbara, inspirerande, sagolika bilder blir allt mycket tråkigare. (Nu kan man ju inte blogga för någon annans skull men du skall veta hur viktig du är!)

    Ha en riktigt fin tisdag!
    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  6. Å gumman! Jag stämmer in med de övriga, du ger oss sååå mycket inspiration och glädje med din blogg! Hoppas din bloggpaus blir kort för jag längtar alltid efter dina inlägg :)
    Du inspirerar mig med dina vackra fotografier, din lek med bilderna och din makalösa känsla för färg och form. Tack tack tack för all inspiration!

    Varma kramar
    Carina

    SvaraRadera
  7. Godmorgon Anna-Malin!

    MMMM vilken fin arbetsplats!!!!
    Vi håller på och ska fixa en plats till mig i tvrummet! En liten liten "blogghörna" e så trött på att sitta i soffan för att mannen alltid har kontorshörnan på ovanvåningen...

    Känner igen bloggångest, hade det ofta med min gamla blogg. Men när jag startade denna har det lättat. Jag bloggar när jag vill ibland har jag haft uppehåll på två veckor och så. Men kan tänka mig att när man har en större blogg som din blir pressen ännu större!

    Hoppas du får en fin dag!
    Största kramen

    Madde

    SvaraRadera
  8. Utrolig fine bilder!! Jeg er enig med de andre her; bloggen din er fantastisk:)
    Ha en herlig dag!!!
    Klem Camilla:)

    SvaraRadera
  9. Du inspirerar alltid!
    Känn ingen stress, älskar din blogg och är så nöjd. Jag väntar tålmodigt om du tar paus.

    Kram, kram!

    SvaraRadera
  10. Flotte bilder...ikke bekymre deg om bloggtørke.....dete er alltid noe og ta bilder av:)
    eddaKlemmer til deg:)

    SvaraRadera
  11. Tack för all inspiration! Du tar helt underbara bilder!

    Kram!

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Du kanske kan få mycket inspiration på stora symässan i Malmö 26-28 mars, där ska jag ställa ut mina och systers sjalar och smycken. Sprid detta ut till folk som är intresserade av textil, smycken, lapptäcken, stickning, virkning och mycket mera. Du kan hitta mer info på min bloggsida: www.ullsmycken.blogg.se
    Ha en underbar dag trots regnet. Kram Ausra

    SvaraRadera
  13. Så mye fiiint:) Kjenner jeg vil ha alt på bildene, hihi..

    Vi venter på deg til du er tilbake, ikke vær redd for det;)

    Fiin dag til deg,
    Klemmer fra Janne

    SvaraRadera
  14. Du tar jo så fantastiske bilder!
    Blir helt inspirert!
    Og bloggen din er så koselig!
    Ha en glad dag!

    SvaraRadera
  15. Såå fint du har det, som vanligt mao!!

    Vad lustigt, jag känner precis likadant med bloggen just nu, total avsaknad av inspiration förtillfället, jag pratade med Anne (stjärnor och champagne)om det igår att jag funderar på att pausa. Samtidigt älskar jag ju det här!:-) Jaja, din blogg är iaf lovley, så dé så!;-)

    Kraam Sofia

    SvaraRadera
  16. Kan förstå om du drabbas av bloggtorka, så mycket som du ger. Du är så himla kreativ och dukig och inspirerar oss andra, så det vore nog konstigt om ditt sinne inte måste hämta igen sig litet. Jag tycker jättemycket om din blogg och det du visar, ska du veta. Du är en stor inspirationskälla./Kram Merja

    SvaraRadera
  17. Vilken läcker och inspirerande hörna!!!
    Lisa

    SvaraRadera
  18. Hello Anna

    Beautiful pictures.......Have you read my comment over that we will sell this book in our shop ??

    Can you mail me at the link from our webshop ??

    Have a nice day...........greetz and huga Ria

    SvaraRadera
  19. Sorry it was not for you !! about that book !! Iám confused !! by !!

    SvaraRadera
  20. Jag som precis har hittat hit måste säga att du har en helt underbar blogg, full med inspiration. Vill genast ta ledigt från jobbet resten av dagen och åka hem och pynta! Du har verkligen samlat ihop härliga och vackra ting i din hörna.

    Hoppas du får en fin tisdag!

    SvaraRadera
  21. Hmmm... det där är ingen angenäm känsla att förnimma... vet hur du känner faktiskt. Men vill du fortsätta att ta mig med storm ;) så kan du köra favoriter i repris...alla dina bilder ÄR inspirerande för oss andra: Jag ställer inga "krav" på nytt nytt nytt hela tiden! Vi talar ju allt som oftast om att återanvända och tänka på miljön osv...tänk på DIN inre miljö och återvinn dina skatter.... Jag/vi älskar dom :)

    K R A M // t i n a

    SvaraRadera
  22. Vilken härlig skaparhörna, idag ska min städas! Gillade M:et som i modern, mysig, mullig och mamma;) Jag torka drabbas nog alla av förr eller senare... det är det som är så bra med er andra men finner snabbt inspiration igen!
    Kram på dig!
    Marielle

    SvaraRadera
  23. Hej vännen!
    Du är en härlig inspiratör - din blogg är ju som sagt en av mina absoluta favoriter. Och jag är också en av dem som älskar TineKs hem - so nice!

    ..och som sagt du behöver inte känna någon bloggångest, du har en suverän känsla för färg och form..men visst tryter inspirationen emellanåt...men den kommer ju igen!
    Ha det gott!
    Hälsningar Monica

    SvaraRadera
  24. Jag kan verkligen drabbas av bloggtorka, speciellt när jag plockat och städat en hel dag och tänk fota men dottern drar möblerna runt huset, spiller jos över hela köket och sen slänger 2 miljoner leksaker på golvet. Vad fotar man då liksom? :)

    Vill bara säga att jag får en otrolig inspiration av din blogg och dina vackra bilder, jag märker då inte av någon torka! Du ger så mycket positiv energi genom din blogg - tack!

    SvaraRadera
  25. Du behöver verkligen ingen ångest. Dina bilder är SÅ fina och miljöerna vackra. Skulle kunna platsa i de flesta magasin.

    SvaraRadera
  26. Ja men det är ju skönt att höra att du också kan drabbas av lite blogtorka ; ) Din blogg är helt fantastisk och är min stora favorit Du har alltid så mycket fint att visa, fina bilder och inspiration : ) Helt enkelt underbar! Ja så vist kan jag förstå att du drabbas lite av prestationsångest när inspirationen tryter... Men det är nog helt naturligt att det går upp och ner, sånt som vi andra bloggare också drabbas av, men jag lovar dig att jag kommer tillbaka även om du tar en liten bloggpaus!

    Patricia

    SvaraRadera
  27. Hej söta AnnaMalin!
    jag förstår din känsla...tar det bara lungt, ta din tid så kommer det kreativaflödet tillbaka.Otroligt mysigt du har det i din arbetshörna.
    Stor kram på dig!
    Magdalena

    SvaraRadera
  28. Kjære søte deg, du har absolutt ingen ting å bekymre deg for. Du er alltid like inspirerende! Med stor i! Bildene i dag var helt herlige! Fantastisk fint hjørne du har her!

    Jeg jobber med å prøve å overtale min kjære til å la meg få ha en bjørk i stuen...hihi, og jammen ser det ikke ut til at han ble overbevist etter han fikk se bildene hefra! Kanskje blir det bjørk på meg også, *jippi*! Det må være den beste ideen noensinne :)

    Ønsker deg glade dager fremover og ta deg en bloggpause om du behøver det! Plutselig bobler det over av kreativitet igjen, før du vet ordet av det ;)

    Go' klem fra meg til deg!

    Ps; ...jeg har også bilder fra Tine K (dog med hvite gulv) hengede fremme til inspirasjon! ;)

    SvaraRadera
  29. Utruleg vakre bilete!

    Ynskjer deg ein god tysdag! :)

    SvaraRadera
  30. Håller så med i kommentarerna före mig - du är så otroligt inspirerande, så trots att du själv känner dig "torkad" så ska du veta hur inspirerande du är! :) Din blogg är den första jag går till när jag ska läsa bloggar, och ibland den enda jag läser - om jag inte hinner/orkar läsa andra så tittar jag i vart fall alltid in hos dig!
    MEN, när det är sagt, så hoppas jag att du fortfarande känner att du bloggar för dig själv och inte oss andra - så vill du ha paus; TA EN PAUS. Vi kan vänta :)
    Plötsligt spricker de första vårblommorna fram, och med dem också inspirationen - och då är vi här och väntar på ditt nästa inlägg :)

    Sköt om dig!!
    Kramar Emma

    SvaraRadera
  31. Åhhh Anna-Malin!
    Om du bara visste hur mkt du inspirerar mig sen jag hittade dig. Du verkar så lik mig i bildtänk och jag äääälskar att bläddra på din sida. Det lustiga är dock att jag precis idag kände likadant och nu såg jag ett nytt inlägg från dig och läser "mina egna ord". Det SKA ju inte vara någon press att blogga, det ska vara ROLIGT. Ta en eller två dagars paus, sen ser du om du hittar känslan av att vilja skriva eller visa oss något.
    Take Care, kram Åsa

    SvaraRadera
  32. Fantastiskt - som alltid! Önskar att jag hade en liten gnutta av talang ;O)
    Tavlorna i första bilden, är dom dina egna? Lever i så fall på hoppet att dom kanske kommer att finnas till salu i den blivande webshopen?!

    Mvh Tiina A

    SvaraRadera
  33. Hej Tiina A!

    Jo, tavlorna är mina egna och är ett litet expriment ;)
    Jag har inte bestämt mig för om de är till salu. De är nämligen inte riktigt redo att flytta än... :)
    Men snart så kanske...

    //Anna-Malin

    SvaraRadera
  34. feel no pressure, vännen. vi är glada för varje smula vi får (eller åtminstone jag), men förstår att man inte hela tiden kan prestera och producera även om man ville!
    varm solskenskram från
    ingela

    SvaraRadera
  35. Hej Anna-Malin! Bloggprestationsångest är inte bra men jag känner igen det där. Jag har också drabbats lite av den. Vill ha något nytt att dela med mig av...men inspirationen kommer nog tillbaka både till dig och mig. Lite bloggledighet kan vara bra. :) Läste förresten inne hos Caisa K att du har något nytt på g. Spännande!!!

    Kul att få kika in i din ateljé. Vilken vacker och inspirerande miljö att skapa i.

    Ha en fin vårvecka! Kramar Karin

    SvaraRadera
  36. så vakre bilder!!
    merker ikke noe til den bloggtørken;)
    ha en herlig kveld
    klemmer

    SvaraRadera
  37. Hejsan AnnaMalin....
    Massor av kramar till dig, vill bara ge dig lite energi....
    Efter regn kommer sol....
    Efter tårar kommer skratt....
    Efter motgång kommer medgång....
    Ett hyllplan gick i sönder i kanten så jag har fått göra om en hylla...Men vill du så kan du hämta de på söndag....
    En bamsekram till dig...
    KAJSA

    SvaraRadera
  38. Jeg tror jeg skjønner hva du mener, men jeg tror du legger unødig mye press på deg selv. Du leverer de mest fantastiske bildene og ideène dag etter dag, men vi forventer ikke noe helt nytt og spesielt hver gang. (selv om du overrasker hele tiden). Dine bilder, redigering med A-M touch og fine ord er mer enn nok til at du er en favoritt- alltid!♥ Herlig atelie og arbeidskrok du har, kjekt at jeg får linke. Får jeg lov å låne et av bildene også? Ha en fin kveld, søteste! Klem H

    SvaraRadera
  39. Hei;)
    Uansett bloggtørske.... Jeg finner masse inspirasjon her hos deg ;)Du tar fantastiske bilder. Ha en fin kveld. klem Randi

    SvaraRadera
  40. Jag är stum......av beundran....vilka underbara bilder, vilken underbar hörna!!!!

    Jag förstår om du får bloggtorka, jag tror oxå det har med dina krav att göra, du visar än den ena fina underbara bilden och än den andra superproffsiga bilden, du bjuder på värsta inredningsinspirationen i kombination med fotosession i superklass. Du är ju bara så duktig och höjer nivån på dina inlägg hela tiden. Jag njuter sååå av din blogg. Jag vet ju hur såna som vi fungerar, höjer kraven hela tiden.

    Jag har oxå varit i ditt läge (men absolut inte i den här superklassen) och jag valde att göra färre inlägg, då tog jag bort mycket av mina krav på mig själv.

    Ha det bra goa du!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  41. NÄÄÄ va min första tanke du får inte ta paus... men jag förstår vad du menar, ibland snurrar tankarna bara runt utan att stanna och bli nåt av... Lycka till i sökandet för jag vill se mer från dig! Åse

    SvaraRadera
  42. Allt du visar är så himla inspirerande och jättefint! Ibland kan man känna så där och sen vänder det helt plötsligt ska du se!=)

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  43. Halloj goding!

    Ta det lugnt - du har ju massor att skriva om eller visa. Det går upp och ned hela tiden det där med bloggandet. Ibland kan det vara skönt att låta det gå några dagar eller tom en vecka mellan inläggen. Snart är inspirationen åter!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  44. ....inte stressa, det kommer, flytet.....tänk inte för mycket....aldrig bra att tänka för mycket! Jättefin hörna.
    Agneta

    SvaraRadera
  45. Jag känner lika dant ibland. Vad ska man skriva om.. Man får tänka som så att man har bloggen mest för sin egen skull. För att minnas vad man lägger sin tid på och komma ihåg olika saker som man gjort som man annars glömmer. Det är som en dagbok helt enkelt. Vissa dagar får bladen vara tomma. Det är helt ok. Trots din idetorka/Bloggtorka har du i allafall gett mig inspiration. Jag älskar ditt bord. Vill också ha ett sådant.. Det finns en anna blogg som heter A bit East. hon som har den bloggen har också ett sådant bord där hon sittar och pysslar. Det ser så fint ut. Själv har jag mannens malmstens skrivbord.. som visst är fint men inte alls i min smak. Men man slänger inte ut ett malmstensbord helt enkelt. =)
    kram på dig och på återseende. =)

    SvaraRadera
  46. Åh vilka fina tavlor. jag vill verkligen beställa en tavla av dig! Härligt med turkos också ;) ha det fint! Låt bli att ha ångest, njut av livet :)

    SvaraRadera
  47. Hei i natten vennen!
    For et herlig hjørne du viser oss i dag, digg-digg!
    Digger alt faktisk;) Og dine skjønne ord som stråler der nede, mitt henger på et skap i gangen og jeg smiler og tenker på deg hver gang jeg går forbi, hi-hi.
    15 år er vakkert lenge og jeg skjønner godt at dere tenker på stolen dere gikk glipp av, jeg også ønsker meg en slik i slitt skinn;)
    Rop ut hvis du kommer over to, hi-hi!
    Ønsker deg en fin uke kjære deg!
    Godeste klemmer:)

    SvaraRadera
  48. Säger hej när jag kikar förbi denna vårdag! :-)

    SvaraRadera
  49. Du har en fantastiskt inspirerande blogg. Otroligt fina bilder.

    SvaraRadera
  50. Hel underbara bilder verkligen! Du är otroligt duktig med allt du gör!:)

    SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin