fredag 16 juli 2010

Tack! och svar...

Anna-Panna: Jag är utbildad förskollärare och Montessoripedagog. Just nu har jag en timeout från det och ägnar mig åt att dra igång något eget. I vilken form vet jag inte riktigt än. Jobbar även på illustrationerna till de kommande barnböckerna. Tid till ommöbleringar och ommålningar finns det alltid ;).

Skafferi Med Sjöutsikt: Jag är döpt till Anna-Malin och kallas för det, eller för Malin. Mitt mellan namn är Catarina.

Strandviksvillan: Jodå, visst är mannen intresserad av inredning. Men nu förtiden låter han mig härja fritt, det är lugnast så. Hans intressen står i garaget. Fast på en punkt är han särskilt envis. Jag vill måla trä golvet i vardagsrummet vitt. Han vägrar. Men jag tänker inte ge mig!

Filippas vita: Vårt golv i hall och kök, är ett svart kalkstensgolv från Stiltje, som för övrigt säljer världens kanske vackraste golv. För inte att tala om deras mineralfärger. Jag ska bara bestämma mig för vilken kulör sen ska väggarna målas. Fogen heter ljusgrå. Gå gärna in på hemsidan och njut. (http://www.stiltje.se/)

Marta Livet på Landet: Nej, jag är inte utbildad inom inredning. Jag tycker bara det är så HIMLA kul! Jag har tagit enstaka kurser bl. a ett par i Feng-Shui. Bokstäverna i hallen har min man sågat ut i MDF till mig. Sen har jag målat dem svarta.

Joy for home: Jag har gått en grundläggande kurs i Photoshop men mycket har jag lärt mig själv genom att googla och öva. Ett tips är redigeringsprogrammet Photoscape och det kan laddas ner helt gratis på nätet.

Anonym: Jag har inte besökt den bloggen än.

Här kommer mailsvaren:



Louise: Min bloggmall är Minima. Men jag har gått in och ändrat direkt i HTML-koderna för att välja layouten på sidan. Nu vågar jag inte göra något alls, för det nya systemet begriper jag ingenting av...
Lycka till med din nya blogg!

Maria H: Min man är VD på ett större företag.

Johanna: Kameran jag har är en Canon 1000D som jag köpte för ett år sedan. Jag är väldigt nöjd med den!

Anna: Tack! Jo, jag har funderat på att ta inredningsuppdrag. När jag känner mig redo för det kommer jag att meddela det på bloggen.

Trädgårdsmakare Hillevissan, Loella, Tinajo, Victoria huset i byn, Lotta 8, It´s me, Fru Fly, Casa e Cose, Kvadrat I Camilla, lesfifoles,  Helena - the swenglish home, Lilla huset på prärien, På vår udde, Chataigne, Lilla Huset, Kjersti, Jill i fyra rum och kök, Monica, Fånga dagen, Karin A, Femtio vita kvadrat, Marte, Charlotte, Pysseliten, Sanna, Malin.  
Tack för alla fina rara ord från er!!

Vi är just nu i stan för att titta till huset. Men vi åker tillbaka till landet ikväll.
Det väntas nämligen auktioner och loppisar i helgen.
Nu, stranden!!




10 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag vill informera dig om en kommande konsthantverksmässa på Ven, redan nu till helgen (17-18 juli). Jag ska ställa ut mina och min systers sjalar och smycken. Sprid ut detta till folk som är intresserade av konsthantverk. Du kan hitta mer info på min bloggsida: www.ullsmycken.blogg.se

    Ha en underbar helg!

    SvaraRadera
  2. Hej AnnaMalin!

    Jag har tittat till din blogg några dagar utan att skriva nåt. Men nu kan jag inte hålla mig. Så gulligt du tar emot alla fina kommentarer, du har en jätte fin smak och inspirerar verkligen.
    Läste om att du vill måla om golvet i vardagsrummet, jag vill också måla vårat trägolv (bara 3 år gammalt). Det har gulnat så himla fult, men vi får väl kämpa i motvind med våra män tills vinden vänder...fniss.
    Jag önskar dig grattis till året, och antal besökare!!!

    Tittar gärna in igen,

    önskar dig loppis tur och härliga dagar på landet.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Stunning pictures!!
    Federica
    xoxo

    SvaraRadera
  4. Så morsomt å få lære litt mer om deg.... Og fantastiske bilder som alltid....
    Ha en flott helg
    klem victoria

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder!!!
    De där kuddarna passar himla fint i din soffa =)

    Ha det så gott på stranden!

    Kram Sofie

    SvaraRadera
  6. Gratulerer så masse mye min venn med ett år som blogger! Tenk hvor mye vakkert du har vist oss gjennom dette året! Hjertelig, hjertelig takk!

    Trivelig å lese svar på dine spørsmål også selv om jeg visste det meste fra før;))))

    Så fint å høre at dere nyter fridagene og det nydelige været. Det har ikke nådd helt hit på fjellet men vi koser oss glugg likavel:)

    Nyter disse nydelige bildene fra dagens innlegg!
    Hvilken vakker bukett og farger på pute♥

    Ønsker dere en fin fortsettelse av ferien vennen!
    Vi snakkes:)
    Beste klemmer til deg

    SvaraRadera
  7. hej kära malin!

    vad härligt det låter att åka till landet - inga måsten där. själv njuter jag av min första vecka av semester otroligt mycket! har fått jobba lite ändå...

    fikar gärna när du kommer hem!

    kramen jenny

    SvaraRadera
  8. Intressant!

    Klart att du ska hålla hårt på att golvet ska bli vitt, jag håller själv på att övertala just mig själv att det ska bli vitt :-)

    Ha en underbar helg!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  9. Hoppar bara in för att säga wooooow, vilken känsla du har för bildredigering. Ljuvligt, ljuvligt :-)!

    SvaraRadera
  10. Hej Anna Malin!

    jag blir så inspirerad av dina vackra bilder...

    Kramar
    Katarina

    SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin