måndag 13 juni 2011



(Foto: Anna-Malin)

 


174 kommentarer:

  1. Å så fina!

    Jag skulle hängt trofén i vardagsrummet i vårt fritidshus, där har vi lite rese/safari-tema, så den skulle passa perfekt!

    Fabrikerna däremot skulle nog få bo i lägenheten i stan, och lysa upp den grå vardagen i city :)

    SvaraRadera
  2. Hej, åh vad fina!
    Trofén skulle jag hänga i vårt vardagsrum där väggarna ekar tomma. Och ljusstaken skulle bli perfekt i köket men säkert få flytta runt lite som det mesta. Kram Ida

    SvaraRadera
  3. Åh jag skulle bli såå glaad. Den skulle få stå i vardagsrummet på vårt kalkstensbord, längst fram så alla kan se och ta på den. Lovely. Hoppas hoppas.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Jag tävlar åt min Fru som jag vet älskar dessa produkterna. Vi bygger ut vårt hus pga
    2 underbara ungar och vi ska få oss ett nytt fint sovrum. Där inne skulle trofén få hänga på den vita panelväggen och husen på byrån för mysstämningen. Hjälp mig överraska henne, det är hon värd! Tack för inspirationen.

    SvaraRadera
  5. Åh jag skulle vilja ha det i våran nya bostad som vi flyttar till första augusti. Trofén hängades på en vit (ganska så kall & tråkig vägg annars) och fabrikerna ståendes på ett vitt sidebord som vi kommer ha därinne :) Kram Desirée

    SvaraRadera
  6. Herregud va fina saker! Trofèn skulle passa fint i närheten av mitt stora ekbord i köket och ljusstakarna på den svarta hylla ovanför min säng. Tack för en inspirerande blogg! Anna

    SvaraRadera
  7. Jisses så fina de är=))Trofen som jag spanat in läääänge vill jag ha i hallen så jag ser den när jag kliver in. Och fabrikerna skulle nog också göra sig fina där på ett svart sidobord med betongskiva som jag har...I wish/Annica

    SvaraRadera
  8. Så lekker premie!!
    Trofeet skal få henge i hallen i 1 etg.der er en perfekt plass over komoden.
    lysesyakene i betong skal selvsagt stå midt på stue bordet så alle kan få se dem!!
    Vh karin

    SvaraRadera
  9. Trofen han jag länge önskat mig. Skulle hänga den i vardagsrummet där jag har mitt egen sprayade vita renhorn som min man hittat i de Norska fjällen. Ljusstaken skulle jag ställa på den svarta bänken i vårt nyrenoverade kök.

    Kram till en pedagog från en annan pedagog

    Kristina

    SvaraRadera
  10. Tävling:

    Finns en given plats för en sån ljusstake hos mig och det är ovanpå min gamla stora gjutjärnskamin! Tyvärr är den inte i bruk men såå vacker.

    SvaraRadera
  11. Så utrolig fine betongfabriker! De ville jeg ha satt midt på selveste stuebordet i et zinkfat :)

    SvaraRadera
  12. Hej,
    Underbara bilder!
    Trofén skulle få hänga över en dörrpost och skulle vara är första man ser när man kommer in till oss, o de fina fabrikerna skulle nog få flytta runt efter årstid, det är det bästa med ljusstakar!
    Hälsningar
    Ulrika

    SvaraRadera
  13. I stuen så klart. Så VAKRE produkter <3

    SvaraRadera
  14. En tom brädvägg vid min öppnaspis skulle behöva en trofé. Har tittat väldigt länge på den. Den skulle bli perfekt!

    Mvh Linda T

    SvaraRadera
  15. Det var skikkelig tøffe ting!! Trofeèt ville jeg hengt i gangen ved siden av mine posters fra Fly Design og fabrikkene kommer nok til å flyttes litt rundt - men først ville jeg satt dem i vinduskarmen i stuen.

    Jeg har ikke egen blogg, men kan nåes på eli.nernes@gmail.com :)

    SvaraRadera
  16. Åh den där betongtrofén har jag trånat efter länge länge. Jag har en plats klar till den och det är en tom väggyta i vårt vardagsrum/kök. Till den skulle jag välja grenar till horn omsorgsfullt tillsammans med mina pojkar. Min man har hittills sagt nej, men nu är han borta hela sommaren (3 månader) på praktik 40 mil bort ;o( och jag tror inte att han skulle ha något emot (läs märka) om den kom upp på väggen under tiden han är borta.

    Betongfabrikerna, som är så fina, har jag inte sett förr men de skulle få stå på min skänk som står i köket där jag bara har "fina/speciella" saker på.

    /fru mars

    SvaraRadera
  17. Such an wonderful giveaway!!
    I would place both of them in our livingroom..they are so lovely that i surely want to stare ether one of them all the time ;)
    Greeting from Finland, Sinikka

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Trofén skulle sitta perfekt ovanför min byrå då jag länge letat efter något som skulle passa.
    Det jag älskar med ljusstakar är att man kan flytta runt dem när man vill så mina skulle noga få byta plats då och då :)

    Kram Isabelle

    SvaraRadera
  19. Betongtrofén är ju bara så läcker! Den skulle få hänga i vardagsrummet helt klart, bredvid en ganska ny tavla. De skulle gifta sig fint tror jag...

    Tack för en fin utlottning!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  20. Vilken stämningsfull blogg! hittade hit först idag men kommer att återvända!

    Trofén skulle hänga invid kaminen i vårt vardagsrum med grenar från vår stora ek i.
    Fabrikerna skulle stå på soffbordet framför och bägge matcha det stora betongfatet på golvet.
    Älskar betong, gjuter litet anspråkslöst själv till trädgården på sommaren.
    Isabella

    SvaraRadera
  21. What a fantastic giveaway! I think both items would look lovely above/on my back sideboard in the dining room. That's a place where I display my latest finds and it's constantly evolving. Have a great week! Nina

    SvaraRadera
  22. Betong!! Dessa skulle helt klart passa i vårt TV/Arbetsrum för där går färgskalan i vitt/svart/grått! Ljusstakarna skulle få stå på hyllan och trofén skulle hänga över öppna spisen! Tack för en inspirerande blogg/annasaramaria

    SvaraRadera
  23. Trofén skulle få hänga i hallen så den blir ett fint blickfång när man kommer in genom dörren.

    Ljusstakarna skulle få platsen i vardagsrummet på bänken som tv:n står på.

    Spännande! :)

    SvaraRadera
  24. Åh, jag vill verkligen vinna. Båda tvåå skulle passa så fint i vårt tv-rum med trä och lite ljusblått. Skulle bli kanon :-) Håller tummarna att jag vinner!

    Kramis Åsa D

    SvaraRadera
  25. Nu under sommaren skulle det få stå en betongfabrik på vardera nattygsbord. Där är det fortfarande mysigt med ljus. Till hösten skulle de få flytta in till vardagsrummet, i fönstret bredvid min gråa sten som ser ut som ett hjärta. De två främsta på bilden är verkligen ljuvliga! Lekfulla och stilrena.

    SvaraRadera
  26. Hej finaste Anna-Malin!
    Kul tävling! Trofén har jag redan och den sitter i vårt uterum. Jag köpte den efter jag fått inspiration av dig!!! Betongfabrikerna skulle nog få stå i köket, kanske på fönsterbänken, men som många andra, inklusive dig så gillar även jag att flytta runt saker:)
    Så den lär nog få bo lite här och där! Men jag håller tum marna på att få vinna en fabrik!
    Kram från Alexandra i Östersund

    SvaraRadera
  27. Å, jeg er glad i betong!!
    Ingen tvil; Trofeet skulle fått plass i stua om jeg var så heldig å eie det. Og Fabrikkene skulle nok få en plass på kjøkkenet (el gangen, om ja, de skulle nok få flytte litt rundt tror jeg. Slik at jeg skulle få nyte dem på flere stedet).

    Ha en herlig søndagskveld!

    SvaraRadera
  28. Vilken utläcker tävling som man självklart vill vara med på
    Älskar den där trofén, är så himla läcker, betongälskare som jag är
    den skulle pryda en vägg i vårt vardagsrum, vet precis var den ska sitta
    ljusstakarna är oxå himla läckra, finns alltid plats för lite annorlunda ljusstakar här hemma...
    Länkar hos mig
    Kram och tack för inspirationen du ger
    Annelie

    SvaraRadera
  29. WOW, vilka otroligt härftiga och vackra saker i betong. Betong är så otroligt härligt material och kan användas till så mycket.

    Om jag vann trodén skulle den få bo på altanen under sommaren och i vardagsrummet på vintern. Betongfabriken skulle få vara på fönsterbrädan i köket. Där saknar jag ljus.

    Kram Teres

    SvaraRadera
  30. Vilken härlig tävling! :) Gillar verkligen betong och den snygga trofén skulle verkligen bli pricken över i på min vardagsrumsvägg. Jag håller på att sätta upp olika tavlor, tryck och foton där och trofén skulle passa både i färg och form. Dessutom älskar jag ju naturen! ;) Ljusstaken passar ju på vilket bord, fönsterbräda eller annan yta som helst.

    Ha det gott!
    Kram Karin

    SvaraRadera
  31. Rådjuret skulle få bo på altanen. Utomhus där de ju helst vill vara. Inte sant? Det skulle framhäva alla sina bästa sidor mot en Falusvart vägg. Då kan även alla förbipaserande glo och tråna samt avundsjukt säga till varandra: -ÅÅÅååååhhh!! Titta vilken fin rådjurstrofé hon har den där Helena!! ;)

    Fabrikerna skulle få flytta runt. Så som fabriker ju faktiskt gör i världen. Finns arbetskraften i vardagsrummet, ja då är det helt enkelt där fabriken får vara.

    //Helena

    SvaraRadera
  32. Hej! Trofén skulle få hänga i vardagsrummet ovanför laminon som är vit m grå klädsel, där skulle den passa perfekt o komplettera betongbordet min man precis gjort, han skulle få trofén i present av mig (dig) :) ljusstaken skulle få stå i fönstret mot gatan o förgylla utsikten. Vårt område är byggt 2005 o jag brukar klaga på att det fortf känns som om man bori en betongdjungel så det skulle vara kul m ljusstaken också!

    SvaraRadera
  33. Førr nån stilige premia :)
    Hadde æ vunnet betongtrofeet så skulle det fått hengt i trappeoppgangen vår. Trur den hadde bli kjempetøff der :)
    Eller kanskje rett å slett inne på soverommet når vi har fått pussa det opp ;)

    Krysse fingran!

    Klæm Trine

    SvaraRadera
  34. Hej!
    Trofén skulle få hänga i hallen där det då blir det första man ser:)
    Ljusstaken skulle även den hamna i hallen som verkligen behöver en uppiffning!:)
    Kram Josefin L, Kalmar

    SvaraRadera
  35. Åh jag vill vinna den fina betongtrofén.
    Den ska hänga över vårat matbord så att vi kan se den varje frukost. Och så skulle jag gå ut i skogen och plocka in lite fina grenar. Det verkar vara en stor trend att ta in en del av naturen.

    Mvh Sofia Essle
    aifos@home.se

    SvaraRadera
  36. Trofen hade hamnat här i vardagsrummet, så jag kan njuta av den när jag sitter i soffan.Har fortfarande inte fått upp något på väggarna här!
    De urläckra ljushusen hade fått stå på matrumsbordet, där passar de tillsammans med tove admans betong ljusstakar, är tokig i betong!!!!

    Hoppas på vinst!

    SvaraRadera
  37. Trofén skulle sitta perfekt i min nya hall och ljusstakarna vore fina på altanen i sommar och sen i köket under vintern.

    Hoppas på tur.

    Mvh Åsa

    SvaraRadera
  38. Åh, vad spännande!!!
    Om JAG vann trofén skulle jag överraska min man som är jägare. Han är förbjuden att pynta vårt hus med riktiga rådjurshorn för jag tycker de är så fula och lite äckliga. Med denna trofé i betong skulle jag fjäska lite för honom och samtidigt njuta av designen själv och den skulle få hänga på paradplats i vårt nyrenoverade kök.
    Vann jag istället ljusstakarna skulle dessa få pryda min uteplats som går i vitt och svart.
    Hälsningar Linda S

    SvaraRadera
  39. Åh den ursnygga ljushusen hade fått trängas med Orrefors, Design House och Tine K på terassbordet. Ljuvligt! Trofén hade den också fått pryda terassen, fast ovanför loungesängen. Nä oj va snyggt det hade blivit! Nu hoppas jag superdupermycket att turen är med mig och min terass!

    xoxo

    Caroline Månsson

    SvaraRadera
  40. Utrolig kul elghode. den mmå henge i stuen under den store kvisten min.over sofaen.
    Fabriken på spisrbordet eller på en hylle i studioet.det må være barne trygt siden jeg har en jente på 9 mnd som syns alt er spennende å rive ned.... Lykketil håpas jeg vinnar!!!" hilsen lykkelee

    SvaraRadera
  41. Så fina, dem vill jag vara med och försöka vinna :-)

    Vart jag skulle placera dem vet jag ännu inte. Jag vill klämma och känna. Jag vill knata runt i huset och se vart föremålen skulle göra sig allra bäst. Det får visa sig, om ifall att jag blir en av de lyckliga två.

    Ha det fint

    SvaraRadera
  42. Hej!
    Jag skulle hänga den fina trofén i min lilla hall som behöver piggas upp. Betongfabrikerna skulle jag ställa på vårt matbord i vår veranda.
    Håller tummarna!
    Kerstin Bergenholm

    SvaraRadera
  43. Jag tycker hon tillverkar helt underbara saker och därför känns den här tävlingen extra rolig :)

    Skulle jag vinna trofén skulle den få hänga i vår hall. Fabrikerna skulle få stå i fönsterbrädan i vardagsrummet.

    SvaraRadera
  44. Åh vilken fin tävling! Jag vill jättegärna vara med! Är ruggigt förtjust i betong och trofén skulle få en hedersplats i vår nya lägenhet där väggarna ännu är oskrivna blad. Aningen i vardagsrummet eller hallen tror jag. Eller kanske sovrummet, ovanför sängen. Fabrikerna skulle få stå i fönstret.

    Nu håller jag både tummar och tår!

    Stor kram till dig!
    Maria

    SvaraRadera
  45. Vilka fantastiska betongisar. Trofen skulle få hänga på min uteplats under tak tillsammans med mina grythyttan från 50-talet. Fabrikerna skulle bli jättefina på kalkstenshyllan vid öppna spisen, det svåraste stället i huset pga värmen. Man kan ju alltid hoppas.......
    Bästa hälsningar Camilla

    SvaraRadera
  46. Du jag vet exakt vart trofen skulle hänga, i vårt sovrum bredvid vårt Afrika bröllopsfoto. Jag älskar verkligen natur och djur, så den skulle verkligen passa in där och förgylla min och makens tillvaro! Åhh jag Hoppas verkligen för en skull att få vinna....Kram Johanna

    SvaraRadera
  47. Herlige premier!! Betong er vakkert!

    Betongtrofé skulle fått plass over peisen min! Jeg har lenge ønsket meg et trofé i metall, men dette hadde passet perfekt!
    Fabrikkene skulle fått plass på enden av mitt spisestuebord hvor jeg har en stor vase med grener fra naturen :)

    Beate:)

    SvaraRadera
  48. Åh det är härligt med betong!

    Om jag vann skulle jag placera vinsten i vardagrummet, där jag även kan se den ifrån köket. Jag spenderar mest tid i kök och soffa, så på så vis kan jag njuta av den mest hela tiden. Vore toppen!

    Julia

    SvaraRadera
  49. Jag vill gärna vara med i tävlingen, ljusstaken skulle få plats i ett av mina fönster och det blir nog köksfönstret.

    Kram Helena.

    SvaraRadera
  50. Älskar betong, det är så stilrent men så himla vackert!

    Skulle gärna vilja vinna!!

    Skulle jag vinna, så skulle de hamnar i vårt sovrum, när det har blivit renoverat i höst. Skulle göra sig så bra!

    Kram Mia

    SvaraRadera
  51. Sååå fin ! klart jag provar lyckan..
    Trofén skulle lätt hamna på min samlarvägg i vardagsrummet där den skulle perfekt bryta av det svarta och vita.
    Håller tummarna !!

    Ha det bra !

    SvaraRadera
  52. Hej,
    fina grejer ;) Fina rådjursbetongisen hade passat perfekt i vår "gamla" hall i trappan till ovanvåningen!
    Fabriker hade jag gärna haft i sovrummet som behöver lite nytt "piff"! Håller tummarna...
    Mvh Petra.

    SvaraRadera
  53. I don't think that I can't participate but I must say that I love this candlesticks :)

    SvaraRadera
  54. Hemma hos mig skulle den få husera friott i köket eftersom vi just nu håller på att gjuta betongbänkskivor... att både trofen och ljusstakarna skulle kännas självklara och bli sjukt snygga i den miljön råder det inget tvivel om =)

    kram // tina

    SvaraRadera
  55. I mitt hemmakontor- för dels så passar de in där och dels så behöver man vackra inspirerande saker att se på när man jobbar med foton- inte sant??

    SvaraRadera
  56. Hej hej,
    Trofén har jag redan i vardagsrummet, då jag fick inspiration att köpa den när jag sett den på din fina blogg. Ljusstakarna skulle passa så fint att tända på skänken nedanför. Tänk om.......
    Mvh Jessica J

    SvaraRadera
  57. Vilken kul tävling, med fin-fina vinster :)
    Om jag vann trofén skulle den absolut få pryda äldste sonens rum när han kommer hem från konfirmationsläger. Han är nämligen utan tvekan familjens mest naturintresserade medlem, med jakt och fiske som största hobbys. Om jag vann fabrikerna skulle de få lysa vackert på vardagsrummets bord, där maken ofta sitter och dricker sitt morgonkaffe på helgen. Han äger nämligen en alldeles egen fabrik :)
    Hälsningar Kicki i Mark

    SvaraRadera
  58. For noen fine premier...
    Betong trofeet skal få hedersplass i stua, over ett gammelt skap jeg har renovert.
    Der har jeg betongsteiner liggende, så tror det hadde passet fint inn.
    Betong fabrikkene skulle fått plass oppå dette skapet, sammen med nevnte steiner...

    Botong = love!

    Klem May Helen

    SvaraRadera
  59. Hei Anna-Malin!
    Ai, som jeg har ønsket meg et slikt trofe... Min mann jakter på reinsdyr hver aug./sept., men foreløpig har han ikke tatt med trofeene hjem, til min og vår sønns store sorg... (de ligger fortsatt igjen i fjellet!) Tenk hvis jeg kunne ha "glimtet til" med mitt eget trofè - da skulle nok far ha blitt overrasket, tenker jeg - og Linus stolt! ;) Det skulle nok ha fått sin plass i trappegangen, slik at vi alle kunne ha nytt det....

    De små herlige fabrikkene skule fått flyttet inn på en rammelist på gjestetoalettet.

    Jeg håper i det lengste! ;

    Ha en herlig uke!

    Mvh
    Randi
    RoSaLiGA

    SvaraRadera
  60. Platsen är given: barnens lekrum. Då skulle jag kunna tjuvlyssna på alla spännande historier som jag är säker på att de fina produkterna kommer att inspirera till. Barn är underbart kreativa!

    Ha det gott!
    /Camilla

    SvaraRadera
  61. betongfabrikerna skulle tändas på min gamla Gotlandsblågrå skiva med symaskinsunderrede..
    trofén skulle titta ut över havet från min faluröda verandavägg och få svartmålade grenar som huvud-dekoration;))

    tvi-tvi
    Vida

    SvaraRadera
  62. Hej! Vilka fina de är!!
    Jag har plats för de fina grejer i uteplatsen som vi håller på med att bygga just nu. Vi har målat vitt.

    De kommer att pass väldigt bra där!!

    SvaraRadera
  63. Dessa passar ju perfekt i vårt nybyggda hus.
    Trofén skulle hänga i vår trapp så man kan se den varje gång man går upp eller ner.
    Betongfabrikerna skulle stå på vårt fina kontor så min sambo kan se dem varje dag han jobbar.
    Alltså perfekta platser för perfekta saker ;)
    Nu håller jag tummarna.
    Hälsningar Cissi

    SvaraRadera
  64. Oi, hvilken fiiine premier du lodder bort! Hurra!
    Jeg vil selvfølgelig være med i trekningen!
    Trofeet skulle ha fått hedersplass i syuen over mitt moodboard
    og fabrikkene skulle få stå i vinduskarmen og se utover oslo :)

    Krysser fingre for vinnerlykke!
    Ha en fiiin ny uke min venn!
    Klem

    SvaraRadera
  65. Trofeet skulle fått plass på veggen i stua og betongfabrikkene skulle nok blitt flyttet litt hit og dit, men startet reisen på stuebordet:)
    For en herlig premie:)

    Ha en strålende uke!

    SvaraRadera
  66. Hej,
    Trofén skulle få välkomna i hallen i vår nyinvigda ombyggda fjällstuga i vildmarken mot norska gränsen! Ett gammalt rött, nästan sommartorpslikt ruckel har vi under 8 år själva omvandlat till den mest fantastiska jaktstuga. Saknar just denna vackra trofé i entrén. Någon egen fälld trofé lär nog dröja så denna vore kronan på verket! Hoppas...hoppas...hoppas...

    'Nattugglan'

    SvaraRadera
  67. En tävling jag verkligen vill vinna! :)

    Betongfabrikerna hade fått ta plats på tv bänken, då de får en vit tegelvägg som bakgrund vilket jag tror blir jättefint!

    Trofén hade jag haft på väggen i hallen, med en gammal, fin och tom loppisram runt sig som jag sprayat vit. Då hade man sett den direkt när man kommer in genom dörren.

    kram /iris

    SvaraRadera
  68. Men hej och hå, den här tävlingen vill jag verkligen vinna. Älskar betong och båda priserna skulle passa min gamla expedit hylla perfekt som jag pimpat upp med rullhjul. Trofén skulle göra sig så snygg på min nytapetserade vita vägg och fabriken skulle lysa upp fint.

    Jag håller tummarna....kram Maria

    SvaraRadera
  69. I love the trophy so much, I think I would hang it in my kitchen during the day and bring it with me in the bedroom at night.

    ;-) Anne

    SvaraRadera
  70. Trofe´n skulle passa perfekt i våran hall ovanför sidebordet. Vårat hus är gjort av betong och vi har betongklinker på golvet och jag vill att det matrealet ska komma igen här och där. Gillar trofén och det roliga budskapet.
    Fabrikerna skulle jag placera på min öppna hylla i köket, där kan det behövas lite ljus!

    SvaraRadera
  71. Å så kule! Jeg elsker betong, og hadde passet perfekt til mitt betong bord på stuen. Krysser fingra for at jeg vinner :) Du har som alltid en herlig blogg. Elsker stilen din!!

    Klem Chilli Charm

    SvaraRadera
  72. Åh, vad rolig utlottnig med så fina grejer!!! Jag gillar verkligen betong!
    Trofén skulle helt klart hänga i hallen och fabrikerna stå inne i vardagsrummet!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  73. Så fantastisk vakre saker!!! Både trofeet og lysestakene ville blitt prikken over i-en i min nyoppussede entré:) Det meste hvit med solgult og sort som kontraster, litt factoryfaktor og altså Lotta Rudbom sin fantastisk særpregede kunst. Perfekt velkomst:)

    Takk også for inspirerende bilder og fortellinger i bloggen din <3

    Den som drømmer om å vinne er Marianne Emmerhoff, Tunveien 3, 4400 Flekkefjord, Norge.

    SvaraRadera
  74. Åh, vilken härlig tävling, rådjuret skulle få hänga på ena väggen i vardagsrummet där den verkligen skulle sitta som pricken över i, och jag skulle känna mej nöjd över allt arbete jag gjort med bredspackling och målning. Fabrikerna skulle göra sig fint i köket på min svarta skänk, som har betongknoppar som handtag. Hoppas på vinst! Carina L, S-baden

    SvaraRadera
  75. Trofèn skulle få bli med opp på hytta på fjellet siden jeg allrede har en hjemme i leiligheten :)) men lysestakene skulle bli sså fine på kistbordet eller på den nye hyllen som er beiset og skal opp på veggen bak sofaen :)......

    hilsen Dalkulla i Oslo

    SvaraRadera
  76. I min nya lägenhet är det kombinerade vardagsrummet/köket väldigt tomt, så betongtrofén skulle få sitta över köksbordet. Fabrikerna skulle få stå i ena fönstret i samma rum, de skulle göra sig bra i de breda, stora fönstren.
    Nu håller jag tummarna!
    Jannike

    SvaraRadera
  77. Så fina - jag är verkligen förtjust i betongsaker!
    Trofén skulle få hänga i hallen och matcha vår egengjutna betongbänk.
    Och ljusstakarna skulle, till att börja med, få stå på vår egensnickrade TV-bänk.
    Men sen skulle jag tro att allt skulle få vandra runt på lämpliga platser i huset så småningom, så man kan njuta av det från fler ställen!

    SvaraRadera
  78. Betong är så läckert. Trofén skulle få hänga i matrummet där skulle den passa perfekt. Ljusstakar kan man ju inte få för många av... de skulle få stå på soffbordet eller i fönstret.

    Hälsar Lise-Lotte i Sollentuna och tackar för en inspirerande blogg.

    SvaraRadera
  79. Den sköna trofén skulle solklart sitta på min stora vägg i vardagsrummet så man har den i blickfånget när man sitter i min soffa.
    Ljusstakarna skulle passa utmärkt på min balkong, som just nu ligger i planeringsfas i väntan på att inglasningen blir klar.

    SvaraRadera
  80. Ljusstakarna skulle få stå på vårt stora matbord och trofén i vardagsrummet på en stom vägg bredvid soffan.
    Kram,S

    SvaraRadera
  81. Jag menar en tom vägg. :)

    SvaraRadera
  82. Åå..jättefina! Ljusstakarna passar i mina vita fönster liksom trofén, annars på tomma vita (såklart) bakom tv-soffan...

    Mvh Sofia T.

    SvaraRadera
  83. Trofén har sin givna plats i vår avskalade (och lite opersonliga) hall. Trapphuset går rakt upp genom huset och där på den väldigt vita väggen skulle renen bli superfin.

    Ljus-fabrikerna vill jag ha på det grånade teakbordet i vårt uterum. Tillsammans med mina krukor med sommarblommar i ljusaste rosa och vitt blir det ljust och fräscht (för att använda ett ngt slitet uttryck :)).

    Mvh

    Johanna Stenmann

    SvaraRadera
  84. Jag fullkomligt ÄLSKAR betong och har varit inne på Lotta's hemsida många gånger och tittat på alla fina saker!

    Om jag skulle vinna trofén skulle jag sätta den i hallen där vi precis lagt nytt klinker golv som skulle passa perfeeeekt i färg, och skulle jag vinna fabriker så får skulle de få hedersplats på skänken i matrummet.

    Tack A-M för en super nice blogg. Jag går in och kollar varje dag :)

    kram, Linda Burman

    SvaraRadera
  85. Bägge vinsterna skulle obönhörligen hamna i vår nyinköpta och nyrenoverade stuga. Trofén skulle jag sätta på en liten väggsnutt mellan hall och soffhörna, den andra vinsten skulle jag nog springa runt med och se var den passade bäst, men fortfarande i stugan :)
    (http://www.styleroom.se/album/24512).

    Mvh
    Marie Friman

    SvaraRadera
  86. Hej Anna-Malin!

    Vilken fin fin tävling!!! Har länge tittat på denna underbara trofe...samlar på lite annorlunda, roliga saker till vårt hem och denna skulle få pryda sin plats i vår stora hall ovanför hallsoffan!...(att vi dessutom är vegetarianer gör ju att den än mer skulle passa in hos oss!) De snygga ljusstakarna däremot skulle jag ställa i vardagsrumsfönstrena! Vill passa på att tacka för en underbar blogg (smått beroendeframkallande)!

    Bästa hälsningar Karin i Borås

    SvaraRadera
  87. trofén får en plats i hallen!! Å ljusstakarna i vardagsrummet!!

    Mvh Liza

    Lizai84@hotmail.com

    SvaraRadera
  88. Älskar dig, din blogg och denna betongtrofe!
    Vann jag trofen skulle den placeras ovanför min säng... naturligt, romantiskt och tillsammans med mig och min dear....
    Fabriken skulle jag placera i mina avlånga, smala köksfönster. Genom dem ser jag enbart den gröna naturen (just nu) och fabriken skulle bli en vacker kontrast med sitt gråa, råa mot det gröna, sköna....

    Ha en bra dag!

    Marielle, Jönköping

    SvaraRadera
  89. Vilken kul tävling. OCh klart är jag med....

    Om jag hade vunnit trofen så hade den fått hänga i vårt allrum på ovanvåningen, såklart efter att vi gjort om där! :)

    Fabrikerna hade fått bo vars ett i mina tjejers rum. Tror de hade gillat dem!

    Hoppas du får en fin dag!

    Puss!

    SvaraRadera
  90. Hej! Jag skulle ställa fabrikerna i köket, på fönsterbrädan i marmor. Där skulle de passa fint. Trofén skulle få sin troféplats intill öppna spisen. Så finfina.
    Hälsningar Katarina / Live från radhuset

    SvaraRadera
  91. Förra året gjöt vi ett vardagsrumsbord i betong (superfint) och givetvis skulle det passa med trofén över öppna spisen i vardagsrummet! Det har jag tänkt på länge.....och helt klart så skulle ljustakarna funka kanon på bordet! Anna, Finspång

    SvaraRadera
  92. Hej Anna-Malin,

    Tack för en jättefin blogg! Jag kikar in här med jämna mellanrum för att få inspiration och lite "ögongodis". Du är verkligen en stor inspirationskälla för mig och säkert för många andra!

    Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän och rivit ut det mesta i vårt numera gemensamma hus. Vardagsrummet genomgår en stor förändring just nu när alla hans ihopplockade möbler och saker tas bort till förmån för mina skänkar, och inredning i "indutri-shabby-färgglad-stil". En av väggarna vid soffan ska bli tavelvägg med bilder på min underbara bonusdotter och på oss och där skulle även trofén passa finfint! Utanför fönstret ser vi naturen med ån som rinner genom trädgården och skogen vid husknuten, så budskapet är klockrent.

    Även köket genomgår en stor makeover. Brun korkmatta på väggarna, grönt 70-tals kakel och furu på luckor och tak blir målat och ändrat till vitt, svart och grått med inslag av färger i detaljer. Där skulle fabrikerna passa utmärkt då jag tyvärr inte får mina bänkskivor i betong...

    Tack igen för den fina bloggen!
    Ha en skön sommar!

    Med vänliga hälsningar
    Terese Sandström

    SvaraRadera
  93. Åååå trofen skulle hänga i vår hall på vit vägg med vårt svarta marockanska stengolv och Tolix stol, tillsammans med massor av våra svarta och vita tavlor med bl a ordspråk som "Ceep calm and carry on och " Black is the new white" och svartvit karta över Östermalm i Stockholm,trofen skulle bli en perfekt mix .

    Vänligen Åsa Cannerheim från Södertälje

    Tack för en underbar blogg!

    SvaraRadera
  94. Hej!
    En fabrik skulle passa så bra i mitt vardagsrumsfönster för det vätter mot sockerbruket här i byn.

    Ha det bra

    SvaraRadera
  95. Efter att ha bott själv i snart 10 år och aldrig hittat något jag velat ha på väggarna (och därav alltid haft ett ganska kalt hem) så skulle betongtrofén få hedersplatsen i vardagsrummet och verkligen få den uppmärksamhet den förtjänar! Tycker den är hur snygg som helst. Tack för en tokinspirerande blogg!!

    /Linn Ramstierna

    SvaraRadera
  96. Hej! Absolut ingen tvekan var jag skulle placera trofen, den skulle sitta på den planerade svarta väggen till pojkarnas avdelning, deras eget lilla hus, ihopkopplat med vårt, som SKA bli klart i sommar. Pojkarna ÄLSKAR djur, men inte de som jagar dem. Kram och tack för fina bilder och mycket inspiration. Marie från Skåne

    SvaraRadera
  97. Trofén skulle få hänga i hallen och Ljusstakarna skulle göra sig bra på bordet i vårt glasrum. Med närmare eftertanke skulle trofén göra sig bra på väggen, där också.

    Hälsningar Wiveka från Vaxholm

    SvaraRadera
  98. Vilken tävling!!! Den häftiga trofén skulle få hänga ovanför sängen då den skulle göra sig så himla fin där för att bryta av det svart/vita! Dem helt underbart söta ljusstakarna med små betongfabriker skulle få pryda köksfönstret och lysa upp sommarnätterna :)

    Kramar Linda!

    SvaraRadera
  99. Eftersom jag själv är ett betongfreak så är placeringen lätt - i stort sett var som helst i vårt hus skulle dessa passa MEN min plan är att sätta huvudet på/i vår tavelvägg, ljsstakarna skulle passa på vårt vardagsrums bord gjort av gammal dörr...

    Tack för ordet och jag håller tummarna!


    Maliin

    SvaraRadera
  100. Hej Anna-Malin!
    Vilken kanontvävling!! Har länge tittat på trofén....
    Den skulle få hänga på vår råspontvägg i hallen så alla som kommer och hälsar på hos oss ser den direkt.
    Fabrikerna skulle jag ha på mitt soffbord i tv-rummet, där jag alltid tänder ljus vinter som sommar och myser.
    Tack för en inspirernade blogg.
    Kram Katarina Olofsson

    SvaraRadera
  101. Så himla läckert med betong! Jag skulle placera ljusstakarna och även trofén i vårt alldeles nya badrum som har en stor kaklad hylla i vinkel med betong lock som min man gjutit själv. Ovanför dem och på hyllan skulle dessa passa perfekt. I söndags bröt min man handen så nu lär jag inte få mer betong på ett tag, om jag inte har tur här:0) Kram och tack för all inspiration! // charlotta.hallden@gmail.com

    SvaraRadera
  102. Åh vilken rolig tävling!
    Trofén skulle utan tvekan få sitta på vår kommande tavelvägg (som ska innehålla bilder, text och konst som inspirerar)i vårt sovrum. Vi bor i ett kollektiv med ett annat par så det känns lite extra viktigt att sovrummet blir personligt och ombonat. Och trofén passar ju perfekt till konceptet!
    "Ljusstaden" skulle få flytta runt där vi är, för de som är riktigt fint vill man ju gärna använda så mycket som möjligt. Balkongen, vardagsrummet och på köksbordet, där tror jag de kommer stå mest. Och medan de väntar på härligt sällskap i form av vänner så får de pryda vår teakhylla i vardagsrummet! :)

    Tack för en härligt inspirerande blogg! /Ann Forsman

    SvaraRadera
  103. Kjempe lekre premier! Elsker betong:) Den der "deer- betong" skulle få henge på mitt nye kjøkken og betong lysestakene skulle få stå på mitt hjemmelagde palle-bord:)

    Med vennlig hilsen Veronica

    vedvik.isnes@yahoo.no

    SvaraRadera
  104. Hej! Trofén skulle passa perfekt i vårt nyrenoverade kök. Rummet är numera 33 kvm stort och på den ena väggen står ett stort gammalt skåp. Det hade varit en skön mix mellan gammalt och nytt att placera trofén på väggen ovanför skåpet. Dessutom hade den matchat min Tove Adman ljusstake som står i fönstret bredvid. Jag håller tummarna och hoppas på tur. /Helen

    SvaraRadera
  105. Om jag skulle vinna skulle jag utan tvekan ha detta i vårat uterum som är under uppbyggnad:)
    Längtar tills vi kan sitta där och njuta av utsikten över sjön och fjällen. Att ha en betontrofé på väggen skulle göra uterummet komplett!

    Mvh Emma

    SvaraRadera
  106. Den ljuvliga trofén är den perfekta kontrasten till vårt annars så vita och blanka vardagsrum. It´s the small things, that makes the differens!

    SvaraRadera
  107. Vilken trevlig tävling. Jag hoppas ju på trofén och den skulle jag i så fall hänga i det rum som min femåring kallar "salen". Med det syftar han på en riddarsal. Det är ett helt hopplöst rum. 12 fönster och en gigantisk dörröppning. Svinkallt på vintern och varmt på sommaren. Vi sitter för det mesta bara där när det är fest. Då sitter vi på lammskinn iklädda raggisar och tänder massor av ljus. Som sagt hopplöst på en del sätt kanske, men ändå så himla vackert. Och med en trofé skulle det verkligen bli den där riddarsalen som femåringen drömmer om. Om jag vann betongfabrikerna så skulle jag ha dem i sovrummet. De kunde väl få symbolisera en bebisfabrik eller så.
    :-)

    SvaraRadera
  108. Den underbara trofén har jag tittat på många gånger, skulle hänga den i vardagsrummet vid öppna spisen, med några trollhassel som horn. Fabriksljusstaken skulle jag sätta på hyvelbänken i vardagsrummet, Åh vad fint det skulle bli.../Sofia

    SvaraRadera
  109. Hanna Classon

    Åå om jag hade vunnit hade jag placerat trofén i mitt matrum mellan två dörrar där vi har en liten bredare vägg! Betongfabrikerna hade jag nog satt på våra nattduksbord som är gamla äppellådor! Älskar betong kombinerat med gammalt trä! Kram!

    SvaraRadera
  110. Sen jag flyttade i januari har jag bara lyckats få upp två tavlor i lägenheten. Trofén skulle förgylla hallen tror jag och fabrikerna i köket!

    SvaraRadera
  111. Vilka vackra grejer! Jag hade lätt kunnat tänka mig fabrikerna ute på min nybyggda altan (den ska börjas bygga på i morgon och bli färdig nästa vecka!!) eller i uterummet som planeras stå färdigt till slutet av sommaren!! :-)

    SvaraRadera
  112. Ojojoj.. så fina favoritgrejer vi får tävla om!
    De snygga ljusstakarna skulle passa perfekt på en liten hylla jag har på min tavel/minnesvägg.. och jag tror minsann att troféen skulle passa utmärkt där också på favoritväggen i mitt kök.

    Mvh millasv

    SvaraRadera
  113. Självklart vill jag vara med och prova lyckan. ♥ Tack för chansen att tävla!

    Tror jag skulle hänga den vackra trofén och ljusstaken någonstans i vardagsrummet på vår ovanvåning. Skulle bli så fint!

    Kram från Lotta

    SvaraRadera
  114. Trofén skulle hänga fint på väggen vid mitt arbetsbord och fabrikerna hade lyst upp hyllan vid öppna spisen...jättefint hade det blivit :-)

    SvaraRadera
  115. Trofeén skulle hamna på en vägg i sovrummet.Vårat nybyggda sovrum på 24kvm med kyrktak har inget på väggarna än så länge och har letat efter det där perfekta. En grej som bara räcker.

    Kram kram Ulrika Kristensson

    SvaraRadera
  116. Hej. Jag upptäckte din blogg för ett par veckor sen, sen dess har jag varit inne och kikat och fått inspiration. Jag känner igen mig med det där att ändra om hemma i tid och otid, min sambo undrar ofta om jag inte kan vara klar nu. Nej icke! Därför hade det vore super skoj att få vinna...få in något nytt i vardagen. Mvh Petra från Båstad

    SvaraRadera
  117. Ojojoj! Jag är en sucker för betong och vill gärna vara med och tävla om den läckra trofén. Den hade fått hänga i vår "fin hall" och se cool ut. De fina ljusstakarna hade varit fina på vårt matbord....ja eller var som helst egentligen. Håller tummarna
    Kram Kram
    Caroline Helsingborg

    SvaraRadera
  118. Åh, vilka fina priser! Självklart vill jag vara med och tävla.

    Husen som jag totalt älskar skulle få bo i vårt vardagsrum. Där skulle de stormtrivas, lovar!

    The Deer, skulle få bo i hallen. Så snyggt!

    Tack för en underbar blogg och all inspiration du ger!

    kram e

    SvaraRadera
  119. Hej hej! JAg har länge önskat mig men inte hittat de perfekta trofén att hänga över min min älsklings sida av sängen. Där skulle denna passa alldeles ypperligt :) Nog skulle han bli förvånad också när han kom hem från sin resa! Hälsningar Helen / tack för en inspirerande blogg

    SvaraRadera
  120. Hej Anna-Malin
    Lustigt men häromdagen gick jag och tänkte på rådjurshuvudet, eftersom jag gillar både formen och texten på det. Kanske var det de fina vädret, naturen och promenaden med våra taxar som fick tankarna att komma..Om jag vinner trofén kommer den att sitta på vår lilla toalett. Den har en fondvägg som har en fototapet på mannens favoritälgpass en tidig morgongryning. På väggen mitt emot hänger några rådjurshorn=jaktminnen från vår äldsta tax(13 år).Rådjurshuvudet ska få sitta i mitten av dessa. I´m in love with nature my deer kommer att förstärka känslan av kärleken till naturen, djuren och livet.
    De små fabrikerna kommer att stå på byrån i hallen. Tillsammans med gjutjärnskaminen och den gamla gråmålade soffan med grått fuskpäls och texten vila.

    PS. jag gillar ditt betongbord, jättevackert……DS
    Önskar dig en fin dag.
    mvh Mama

    SvaraRadera
  121. Har en ekskänk i mitt vardagsrum som jag inte riktigt "får till det på".Kanske är vinsten det som skulle göra pricken över i.

    SvaraRadera
  122. jag skulle placera en så underbar vinst på nya altanen som jag hoppas hoppas hoppas blir färdig till midsommar.mannen spikar sågar ocg skruvar för livet,och jag och barnen målar råsponten ien smutsig vit nyans.håller tummarna för en vinst som extra belöning för hårt arbete./Annika
    dojjan74@hotmail.com

    SvaraRadera
  123. Hej!
    Jag skulle placera den fina troféen i hallen på en vit panelvägg, där den kommer hänga tillsammans med en fin betongbokstav från Enkla Ting och ett vitt plåtnyckelskåp från Bruka och två gamla äpplelådor. Eller så kommer den att få pryda den råa vita väggen i sovrummet, passande i en familj med jaktintresse ;-)

    Fabrikerna skulle förmodligen få flytta runt, men till en början hade de passat bra nedanför världskartan på den råa, ruffa, vita skänken i vardagsrummet.

    Håller tummarna!

    KRam Anna
    anna.ferm@spray.se (kunde inte logga in på blogger då det strulade :-()

    SvaraRadera
  124. Hej!

    Jag vill vinna en trofé, tycker den är så fin!!!!!!! Den skulle få sitta på väggen vid matbordet i köket som har öppen planlösning mot vardagsrum och hall - då ser alla den :-)

    Jag har redan länkat till din blogg från min :-)

    SvaraRadera
  125. hei igjen vennen,
    jeg får prøve lykken;)
    for jeg har alltid digget rått ditt betongtrofé!!!!
    Den skulle få henge på veggen rett fram i trappen
    og skinne med sin vakre tekst,hihi
    *smile fra meg

    SvaraRadera
  126. Hej,
    Jag bara älskar betongtrofén och hoppas på tur i denna tävling. Om jag vann skulle den definitivt hänga ovanför min byrå i hallen så att det är det första man ser när man har öppnat ytterdörren.
    Hoppas på vinst :)

    Hälsingar fr Marie i Västerås

    SvaraRadera
  127. Betongtrofén skulle få husera ovanför sängen i sovrummet. Kanon att kunna få in kvistar här eftersom att vi saknar möjlighet till det annars. Den är så underbar och hade varit perfekt som sommarlovspresent!

    /Louise

    SvaraRadera
  128. Hej! Vilken rolig tävling, jag skulle ha renen på ett ställe där man verkligen kommer i kontakt med naturen, dvs på vårar fina utedass på landet på sommaren. Fabrikerna skulle få pryda vårat köksbord och lysa upp våra måltider.
    Tack för en underbar blogg.
    Mvh Ulrika B

    SvaraRadera
  129. Hej Anna-Malin!

    Usch tycker synd om dig att du förlorade dina vackra bilder..

    Självklar är jag gärna med och tävlar!

    Trofén skulle jag sätta i hallen, behöver något roligt inslag där och det skulle vara det första man ser när man kommer in i vårt hus! Fabrikerna skulle jag nog vilja ha på öppnaspisen på dagarna och när sonen lagt sig på soffbordet!

    Hoppas du har en fin dag!

    Kram Jennie

    SvaraRadera
  130. Ur läckra, älskar betong! Trofen skulle få hänga i hallen på min nymålade mörklila vägg - skulle passa mmmm perfekt. Fabrikerna på byrån i samma rum.

    Trevlig helg!

    Elinor
    el.ny@hotmail.com

    SvaraRadera
  131. Åh jag älskar betong! Trofen skulle jag hänga på en gapande tom vägg inne i sovrummet - tänk vad den skulle liva upp den tråkiga väggen. Ljusstakarna skulle få bo lite här och var i lägenheten, troligtvis mest på köksbordet ellet kanske på ett fint betsat bord som jag har i hallen. Tänk om jag skulle vinna den 20 juni! Då är det min födelsedag..vilken present!
    Tack för en fin blogg.

    Hälsningar
    Camilla
    camilla.bergqvist@alotterierna.se

    SvaraRadera
  132. Hej Hej!!
    Finfina betong!! Kanske inte de självklara valet men trofén skulle få pryda väggen på toaletten då de saknas finfina betongsaker där!
    Samma sak med ljusstakarna, också på toaletten:)
    Har vart på väg så många gånger att "klicka" hem de underbara betongsakerna!
    Nu hoppas vi på tur som skall förgylla våra mest nödvändiga stunder:)

    Kram Linda

    SvaraRadera
  133. Det finns en fin vän som inspererar och förgyller andras vardag så mycket så att hon glömmer bort sig själv,Trofén eller ljusstakarna skulle jag vilja se i hennes vardagsrum, det skulle bli en stor glädje om jag kunne ge henne något av dessa skönheter.Hon är värd allt guld i värden då hon haft ett tuff år med sjukdom inom familjen.
    Finns inget bätte än att ge något till någon annan, och se deras glädje . Njut av sommaren
    Hälsningar Helena
    grothen@spray.se

    SvaraRadera
  134. Hej! Min man jagar och jag har tjatat länge på honom att fixa en fin trofe till oss att hänga upp i vårt hemmafixade bibliotek. Åren har gått och han lyckas aldrig fälla den där trofen! :o) Så att vinna en i betong vore lycka!! Tänk då blir både jag och djuren i skogen glada :o)
    Häls Linda A

    SvaraRadera
  135. Disse produktene ville virkelig blitt perfekt på min finstue, står i stil til betongveggen jeg har mellom kjøkkenet og stuen:) Krysser fingre og tær;)
    Hilsen Tina Polle

    SvaraRadera
  136. VITA VÄGGEN i vardagsrummet längtar, trängtar efter en trofé. Då kunde den äntligen få visa upp sig för de långa afrikanska männen på pianot mittemot. Kanske flörta med Buddhastatyn i vit sten i fönstret. Långsamt pusta "oh dear!" av glädje. Känna sig snygg! Bli den som ALLA talar om! Vilken revansch för en stackars, blek och tom och bortglömd vägg...

    Kramar från småbarnsföräldern Sanna som i åratal haft ansatsen att låta vita väggen få lite gott sällskap. Håller alla tummar och tår!

    SvaraRadera
  137. Lite betong skulle bryta av det vita och turkosa hos oss. Skulle jag ha turen att vinna trofen får den en plats under fönstret i trappen som jag kallar årstidsfönsret då man ser träden ändra form och utseende så bra där. Men vinner jag fabrikerna får de stå och lysa upp fönstret.

    Nu hoppas jag på tur.
    Mia

    SvaraRadera
  138. Oh my goodness.... I was just visiting and thinking "what a brilliant idea" ( the trophy) and then realized it was part of an amazing giveaway?! Wow. That would really be the best day ever, to win such a gorgeous piece! Thank you for the opportunity! I know JUST where I would put it. In my dining room, on my art wall, right by the window so the light would catch the branches....and this little gal would be kept company! http://mloves.typepad.com/melissa-loves/2009/06/the-little-things-home.html ( see her there on the wall? the little polar bear?)
    xo
    Melis

    SvaraRadera
  139. Hej!
    Som ingenjör som ritar betonghus dagarna i ända så skulle denna passa överallt - men tror allt att det får bli ovanför panoramafönstren i vår nyköpta sommarstuga, där det är öppet upp till nock.

    kramar
    AnnaMia - en av dina anonyma följare...

    SvaraRadera
  140. Vilken fin trofé! Den skulle jag placera i hallen, och fabrikerna på ett sidobord i vardagsrummet.

    Hälsningar
    Memmu
    (Finland)

    SvaraRadera
  141. fabrikerna skulle passa perfekt på mitt sidobord i köket!!

    hoppas på vinst!!

    SvaraRadera
  142. Åh vilka pris!!! Har varit kär i din trofé sen jag först såg den på din blogg, och fabrikerna var ju fanastiskt fina!
    Vinsten skulle hamna i nya köket/vardagsrummet som nu är fasligt kalt både på väggar och bord :-)

    Hälsningar
    Sofia i Falun

    SvaraRadera
  143. Wow självklart vill jag vara med om dessa vinster! Trofén skulle få en fin plats i mitt stor vardagsrum (75kvm)blir fint på mina fina vita väggar ;) Fabrikerna skulle få stå i allrummet på min övervåning där dottern ska få en fin tv hörna efter sommaren.

    Somriga hälsningar ifrån Borg / Victoria

    SvaraRadera
  144. Jag är fullkomligt galen i trofén! Den skulle få pryda timmerväggen i vårat kök, som är husets hjärta och det rum vi spenderar mest tid i.
    Fabrikerna skulle bryta av snyggt på vår trä bänk som står bredvid kamin i vardagsrummet!

    SvaraRadera
  145. Trofen är supercool, den skulle jag hänga upp i hallen som vi ska renovera till hösten, det är en sån passande text också, Jag pyntar i mitt hus med grenar mossa, kottar och det mesta som jag tycker är vackert från naturen :-) fabriksljusstakarna skulle få sin givna plats på köksskänken. Jag älskar verkligen betong, det är ett fantasiskt material som passar till ALLT.
    Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan :-)

    Kram /Jenny

    SvaraRadera
  146. Unike saker som ville passe så fint inn i mitt 1930 tals hus. Fra å ha en litt for romantisk stil, er den no i ferd med å bli røfferer og grovere, enklere. Hvit og sort. Trofeet i gangen og lysestakene på stuebordet trur eg ville bli rett så fint.

    SvaraRadera
  147. Åh, det här måste jag vinna! Är otroligt svag för betong. Älskar detta tuffa material som blir så snyggt oavsett form.

    Trofén är som gjord i köket, det enda rummet idag som inte har någon detalj i betong!

    Ljusstakarna skulle förgylla badrummet och är som gjorda på vårt betonghandfat!

    Håller tummarna!

    Mvh

    Karin

    SvaraRadera
  148. Hei! Så utrolig fine ting! Begge hadde passet kjempefint i min studenthybel, hvor fabrikkene ville blitt flyttet rundt omkring(som så mange andre tøffe lysestaker!) Men jeg ser dem for meg i vinduskarmen bak sofaen. Trofeet hadde gjort seg kjempebra på en stor vegg jeg har over spisebordet. Har desverre ikke egen blogg, men min mail er thea_g@hotmail.com

    Mvh Thea Løvaas

    SvaraRadera
  149. Trofén skulle hamna på sovrumsväggen. Där är äntligen omgjort och väggarna vackert grå istället för gallgröna. Temat för sovrummet är just det grå, gråbruna och naturtonerna. Tyvärr finns där bara en minimal fönsterglugg som släpper in begränsat med ljus och inte utnyttjar den vackra utsikten över trädkronorna utanför. Naturen behöver komma in.
    Fabrikerna skulle hamna i just ovan nämnda glugg.

    // Martina

    SvaraRadera
  150. Båda är så otroligt fina, vilken som helst av dom skulle få uppdraget att uppdatera vårat 70-tals furukök till modern tid!

    /Malin

    SvaraRadera
  151. trofen skulle jag sätta på väggen i min 18-åriga dotters rum där skulle den sitta perfekt för vi har precis målat väggarna och det ekar tomt där.hon skulle bli jätteglad,julia som hon heter tittar ofta in på din blogg och älskar din inredning,mvh häls monica.å

    SvaraRadera
  152. har länge önskat mig trofén för att ha mitt i vår lilla tavelvägg i vardagsrummet. det skulle bli en av de första saker man ser när man står i hallen och jag tycker den är så fin.
    ljusstaken skulle få pryda vårat köksbord i björk. betong + björk = så vackert!

    nu när jag sitter här och funderar så är jag övertygad om att trofén hade blivit minns lika snygg i köket. Åh, vill ha! :)

    /Ann R

    SvaraRadera
  153. Trofén skulle få hänga i hallen så att vi kunde tala om för alla som kommer här att så ser jakttroéer ut när de kommer från Sverige. (vi bor i Kanada men åker snart hem till Sverige på fem veckors semester)
    Fabrikerna skulle få stå i köket eftersom köket i vårat hus är våran fabrik dår vi gjör allt från att laga och äta mat till all slags pyssel.

    Anna

    SvaraRadera
  154. Åhh den där trofén har jag kikat på många många ggr och den skulle nog få hänga i hallen, fast synd att man inte kan ha den/dom ute, vi gjöt en betongbänk förra året men den står utomhus!
    Eller i "hallen" i källaren som vi ska fixa till så fort värmesystemet och lite annat är klart. Ljusstakarna- fabrikerna, ja dom skulle nog flyttas runt, ombyte förnöjer :)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  155. Wow, hvilken kul premie:-) hvis jeg vinner skal den få lov å stå på bordet i utestuen først. Deretter skal den få lov å komme inn i det nye huset vårt(som forhåpentligvis snart blir ferdig). Der skal den få lov å stå i det brede vinduet på kjøkkenet og vises til alle som går forbi på utsiden :-)

    Tvi tvi tvi jeg krysser fingra for meg selv:-)

    SvaraRadera
  156. Hej!
    Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle jag placera dem i mitt TV-rum/vardagsrum. Har bara bott här i ett år och det är det rummet som jag saknar "piff" i. Får inte riktigt till det. Betongsakerna skulle göra sig sååå fint där inne!!!

    SvaraRadera
  157. Hej,
    Trofén har jag suktat efter sen jag först såg den... såå fin, skulle vara fantastiskt med en sådan vinst. Den skulle hamna i min installation med andra troféer av metall och rost, skulle bli toppensnyggt med en i betong med noga utvalda trähorn till.
    Fabriken skulle bli en fin present till min systeryster att ha på sitt nya kontor.
    Tack för en underbart inspirerande blogg, den vackraste av de vackra.
    Mvh Sussi C

    SvaraRadera
  158. Åh jag skulle så gärna vilja vinna den fina trofén! Den skulle passa så bra i vår nyrenoverade källare (efter en vattenskada), planen är att det ska bli vardagsrum där och den skulle garanterat höja mysfaktorn. Även ljusstakarna skulle passa perfekt där.
    Hoppas hoppas hoppas på vinst!
    hälsningar
    I H Larsson

    SvaraRadera
  159. Vi har nyss flyttat till hus. Balkongtaket har redan blåst av, räcket till trappan på bron har börjat att falla isär, det regnar in på taket i den inglasade altanen och vi bor bland rivna väggar, smuts och flyttkartonger då vi börjat att renovera köket/matrummet. Missförstå mig inte, det är ju hur kul som helst att bo i hus men dra mig baklänges vad det finns att göra och aldrig tar det väl slut. Men skulle jag vinna, oavsett vad det blev så skulle jag rean nu utse en speciell plats i vårt nya kök då det kommer att gå i vitt/svart och rostfritt....vad kan passa bättre in än något i betong? Ja inte vet jag =)
    Tack för en bra blogg
    /Maria

    SvaraRadera
  160. Vi bygger om ett gammalt skräpigt skjul till ett uterum. Vita råspontväggar, tjärbrunt golv, vit soffa, lammskinn, stenar, tända ljus och - hoppas jag - betongdekor. En sommardröm.
    / loppran (Lotta Myrén)

    SvaraRadera
  161. Trofe'n skulle absolut få hänga i hallen, och hälsa våra gäster välkomna med sitt fina budskap! De små söta fabrikerna skulle väl flytta runt i hemmet som allt annat smått och gott ;)

    SvaraRadera
  162. Även jag vill vara med av utlottningen
    av de finfina vinsterna.

    Trofén skulle jag hänga antingen i hallen eller
    så får den en plats på min fotovägg.
    De små finingarna till ljusstakarna skulle
    få en given plats på bordet i allrummet.

    Ha det gott!
    Kram Christina

    SvaraRadera
  163. Hej Anna-Malin!

    Tack för bästa inredningsbloggen ever! Vilken tävling! Om jag skulle vinna så hade både trofén och ljusstakarna hamnat i vårt TV-rum efter renovering. Hade tänkt köpa gråa Karlstadssoffor och tror att dessa priser hade passat sååå perfekt!

    Kramar
    Ancha

    SvaraRadera
  164. Hej hej. Trofén skulle passa prfekt i min hall... Trapphus, super coolt när man går ner för trappan. ;) fabrikerna skulle passa i min breda fönsterkarm i vardagsrummet. Ha det gott. Kram petra Andersson petra_andersson2@hotmail.com

    SvaraRadera
  165. Fabrikerna skulle få stå i fönstret i vardagsrummet där fönsterbrädan är extra bred och trofén skulle få hänga mitt på vardagsrumsväggen där den syns bäst och skulle passa så bra mot den grå väggfärgen. /sanna

    SvaraRadera
  166. Å vilka fina vinster!
    Om jag skulle vinna trofén så skulle jag hänga den i hallen som just nu är helt tom på väggarna och bara väntar på något fint!
    Ljusstakarna skulle få stå på köksbordet.
    Kram Vanja.

    SvaraRadera
  167. I sista sekund nästan, här kommer en till som vill vara med Den här fina trofén vill jag vara med och tävla om . Om jag skulle ha turen att vinna skulle den få en hedersplats i vår hall - med tomma väggar. Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  168. Jag har länge sneglat på trofén i Lottas butik
    Jag är en betonglover själv och har sedan länge bestämt var trofen skall få hänga. På väggen ute bredvid terassdörren.Ute på väggen, där skulle den smälta ihop med betongbord, sköna loungestolar. På vårt hemsnickrade plankbord skulle de vackra ljusstakarna får stå. De skulle vara tända både sommar som vinter. Supermysigt!
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  169. Åh, jag har missat! Vill gärna vara med. Vann jag trofén skulle den få hänga på en vardagsrumsvägg där kvällssolen lyser in som mest! Små betongfabriker skulle få stå vid min blivande arbetsyta och inspirera mig att producera.

    Tack för en fin utlottning!

    Kram,
    A

    SvaraRadera
  170. När sommaren är över och hösten faller på oss flyttar vår familj in "mitt i ingenstans" i ett hyrt hus där vi ska stanna ett år pga min mans arbete. Vi kommer kunna se havet från huset och tänkte placera en fåtölj med utsikt mot de blåsiga vågorna. Bredvid finns även en bredare vit vägg...och där skulle trofe'n få hålla mig sällskap. "I'm in love with nature my deer" skulle bli mitt mantra. Allt för att övertyga mig om att vår familj klarar vårt år i skogen borta från vår definition av civiliserat liv. De fina små ljusstakarna skulle passa in överallt...

    SvaraRadera
  171. Hej,
    självklart vill jag vara med och tävla, betongfantast som jag e.
    Tänker att trofe´n skulle få hedersplats i grabbens rum, som snart står i renoveringstagen.
    Ljusstakarna skulle nog få plats i storstugan.

    kram.

    SvaraRadera
  172. Jag vill jättegärna vara med i din fina utlottning!! Om jag hade turen att vinna skulle de fina tingen finna sin plats i mitt vardagsrum där jag ofta sitter och värmer mig vid brasan kulna kvällar! Vore jättemysigt att ha något extra fint att fästa ögonen på!!

    Hoppas på tur!!

    kraaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  173. Vill gärna vara med och tävla.
    Jag håller på att inreda vårt tv-rum på övervåningen där det är högt i tak, vit råspånt på väggen, vita och grå möbler och fårskinn på golvet och det saknas inredningsdetaljer. Så både trofén och ljusstakarna skulle passa kanon där.

    Nu håller jag tummarna :)

    Må så gott!

    //Johanna

    SvaraRadera
  174. GOsh I just se ethe update and the link to the competition.. Google does not always translate so Damn I missed it.. If there is any change I could still be in I would hang it on my white painted concrete wall in the living above the wooden cabinet ;)
    to bad if I am to late
    Hugs desiree

    SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin