måndag 1 augusti 2011

Ny frisyr...?





Nu känner jag för en förändring och efter jobbet är det bokning av klipptid som gäller. Jag har länge funderat på att klippa mig ännu kortare och nu är det minsann dags. Men vilken frisyr, och vilken färg? Jag gillar alla frisyrer ovan och jag tror inte att jag är så våglig att jag snaggar mig i sidorna, men man ska aldrig säga aldrig. Färgen håller jag nog åt det ljusare hållet men kanske tar bort lite av det solblekta. Under många år varierade jag hårfärger, allt från morotsrött till svart. (Men så mörkt som svart blir det inte igen ;)

Så nu frågar jag er bästa läsare: -Vilken frisyr ska jag välja?

Och tack för alla fina fina hälsningar i mitt förra inlägg.

Kram.



46 kommentarer:

  1. Oj du det var ingen lätt match;) jag tror på en av de tre första, men vet du med ditt ansikte så kan du bära vilken av dem som helst! Ska bli spännande att se...Kram J

    SvaraRadera
  2. Det där med frisyrer är något som jag tycker är riktigt svårt men jag tror att du kan klä i vilken som av dessa frisyrer. Ska jag ändå välja en så gillar jag den andra frisyren bäst.Hoppas vi får se dig med den nya frisyren sen.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. The third picture shows a beautiful model / who died young / hairstyle for 3 years now :-) I chose tunnels and very, very loved!

    SvaraRadera
  4. Åhh, du ser ut att passa i alla frisyrer som du visat här, men jag fastnade för bild nr 3, som är en jättesnygg frisyr.
    Det blir spännande att se vad du väljer, det värsta är att jag rycks med också och vill kapa håret, men jag får bita ihop, nu när jag har fått ut mitt hår i en bra längd.

    SvaraRadera
  5. Jeg tror du hadde blitt fin i nr.2 :)

    SvaraRadera
  6. Kanske en Michelle Williams frilla ... Älskar hennes korta fina frisyr! Om det inte vore så att jag själv sparade ut till långt så hade det åkt av igen. Så coolt & fräscht!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar bäst 1:an och 3:an. Tycker det är fint när det finns långa partier i det korta håret, antingen i luggen eller på sidorna i nacken... Fråga frisören med vad hon tror att du passar i. De brukar kunna komma med bra tips.

    Hoppas att du blir nöjd med din nya frisyr!

    Kram Daniela

    SvaraRadera
  8. Sorry, 1:an och 2:an var det ju!!! ;)

    SvaraRadera
  9. Allt klär en skönhet, du är så snygg på bild nedan och har ju redan åt det kortare håller så inget kan bli fel, ljust i olika två lätta nyansskillnader tror jag! Med kanske lite längd på ena sidan?? Supersnygg bild på dukningen nedan! Mari.

    SvaraRadera
  10. Fyran! Fyran! Lite mer september och inte så pojkigt. Ooooo.

    SvaraRadera
  11. Jag blev förtjust i 3:an, men tror att du hade blivit fin i vilken som. Ska bli spännande att se hur det blir! För nu måste du ju visa en "efter-bild" vet du! ;)

    SvaraRadera
  12. Trean tycker jag, ni har ju exakt lika fina ansiktsformer!
    Skulle passa dej perfekt:)

    SvaraRadera
  13. Nr 2 el 3 tycker jag var urläckra!
    Fick man ju själv en puff påväg, för mitt ska också veck!
    Sååå görless på att det hänger och flänger, och kort är ju såååå fräscht!
    En bild på bloggerskan i ny frilla kommer alltså snart??
    Spännande!
    Ha de gott!
    / Hilla

    SvaraRadera
  14. Nummer 2 eller 3 synest jeg også var kjempe fine :) Og vet du, jeg hadde med det bildet av deg i trappen sist jeg var hos frisøren for jeg liker så godt den frisyren. Og jeg er kjempe fornøyd!

    Gleder meg til å se bildet!

    Ha en fin dag på jobb og hos frisøren.


    Klem Eli

    SvaraRadera
  15. Tror att du skulle bli fin i nr. 3 (dösnyggt!) eller nr. 5.. Fast nr 1 och 2 är ju också fina. Gaaah... det var svårt. :)

    Ses imorgon!
    Kram från Lotta

    SvaraRadera
  16. Hej sköna böna!

    Tredje bilden lägger jag min röst på...
    Lycka till och bildbevis önskas sen :)

    Kram Loella

    SvaraRadera
  17. hej!
    Å vad kul med ny frisyr:)Tycker 2an och 3an men jag tror du skulle passa i vilken du än väljer. Tänk om man ändå kunde klippa kort, drömmen. Men med mitt lockiga och tjocka hår skulle det se rätt skojigt ut:)
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  18. 4:an är ju helt underbar! Så klassiskt snygg! Den eller 5:an skulle jag ha klippt mig i ....om jag hade passat i kort :-)!

    SvaraRadera
  19. Röstar på längst upp till höger eller mitten vänster. Men jag tror du blir kanonsnygg oavsett vilken du väljer.

    SvaraRadera
  20. no 3! i had my hair like that for years and loved it short. now i'm growing it a bit. i think you will look stunning in no3.
    love hanlie

    SvaraRadera
  21. I love pic 3 because because it's whispy, fun and stylish. It also looks incredibly easy to look after. Good luck with your descision!
    xMichelle

    SvaraRadera
  22. 4an gillar jag men man ska ju orka blåsa det också.. Jag har haft kort för längesen och det är ju rätt så lättskött så länge det är rätt längd. September har ju skitsnygg frisyr!! Jag gillar när det är lite så pojkigt! En bra frisör kan ju klippa så att du kan förändra frisyren. Jag rekomenderar Larsson och Lange inne i stan om du är sugen på en ny frisör..

    SvaraRadera
  23. Jag har en a'la september eller a'la robyn frilla vilket man nu vill kalla det. Gjorde något stort och klippte av mitt långa hår. Ångrar inte en centimeter : ) Jagklippte misom bild nr 4 fast med rakade sidor istället. Men den frisyn kan man variera lite hur som helst. Iaf så blir det nog bra hur DU än gör.. Du visar väll oss?!

    SvaraRadera
  24. Ja, ska du göra en riktig förändring ska du snagga på sidorna. Definitivt. Det är otroligt snyggt och vågat. Det ser fräscht ut och dessutom tycker jag de andra var för lika din frisyr när du sitter på trappan.
    Men det måste kännas rätt, såklart! Känns den sista bättre (dock ej färgen) tycker jag att du ska ta den. Även den är lite annorlunda och bra när du söker förändring. De andra är lite för "safe". Lycka till! c",)

    SvaraRadera
  25. Jag går precis i samma tankar o har lite kval just nu. Ska nämligen klippa mig imorgon :) Har långt hår nu så det känns som en hel del kommer att ryka. Jag gillar nr 2 och 5.

    Lycka till!
    Vi får väl se resultatet hoppas jag :)

    Kram
    Ann-Sofie

    SvaraRadera
  26. Jag gillar tvåan lite mörkare till hösten o lite busigt, lite lagom sådär! Jag skulle gärna vilja se resultatet sen!!! Lycka till! Kram Anna

    SvaraRadera
  27. Bild 3 gillar jag! Verkar vara en frisyr som man kan ha lite busigt som på bilden, eller mer kammat om stunden så kräver. Går säkert att "punka" till också med lite vax:)

    Susanne

    SvaraRadera
  28. Mmm snyggt, blir alltid sugen på att klippa mig när håret kommer till en viss längd. Många fina frisyrer du hittat...

    Kram Annica

    SvaraRadera
  29. Förstår att det är svårt,men 3an är nog den snyggaste.Sen så kanman ju alltid styla håret sompå dem andra bilderna.Jag har funderingar nu på hur jag ska ha mitt hår i höst.Inte lätt när man har afro hår.Lycka till i ditt val!

    SvaraRadera
  30. Jag själv skulle vilja klippa som den vänstra i mitten.
    Undra om jag vågar?!

    SvaraRadera
  31. Du blir super i vilken frisyr du än väljer men 1:an har attityd så den håller jag på. Väntar oavsett ditt val på bilder här på bloggen.
    Chrisse

    SvaraRadera
  32. Jag röstar på 4:an helt klart! Min syster klippte precis av sig sina dreads till just en sån där frisyr. Riktigt snyggt blev det! Coolt och snyggt på sammma gång. Kan varmt rekommendera http://www.studiovastrasandgatan.se/. Lite dyrare men riktigt duktiga!! Lycka till!

    SvaraRadera
  33. Det är alltid roligt och ändra frisyr lite och jag tycker att nr 2 och 3 är snyggast.
    Det ska bli spännande och se vilken av dem du väljer.
    Lycka till!
    Kram
    Carina

    SvaraRadera
  34. Hej hej, jag tycker att 2:an är fin, den ser tuff och elegent ut pá samma sätt. Den skulle ocksá passa dig tror jag.
    Hoppas du már bra, <3 xoxoxox miriam

    SvaraRadera
  35. åååh, den översta till höger har jag också som inspirationsbild i min "frisyr-mapp" ;) Alltså väljer jag den. Jag har en liknande frisyr som den ovan till vänster.. Jag har haft kort hår i flera år och vill verkligen påpeka att välja en frisyr som är ganska lättskött. Korta frisyrer kan vara superenkla, men kan också vara ganska jobbiga och tidskrävande på morgonen. Det hela beror ju helt på vilken typ av hår man har, vilket fall osv.
    Lycka till i ditt klipp, hoppas vi får se en bild ;)
    Och tack för en fin blogg!!

    SvaraRadera
  36. Definitivt den sista bilden men med kortare sidor!

    Paula

    SvaraRadera
  37. Vad roligt att hitta detta här. Jag ska snagga mig kort i morgon. Och tar då med mig din bild nr 3. Tack!! Och lycka till med ditt klipp!

    SvaraRadera
  38. Önskar så att jag hade kunnat ha kort frisyr för det är så vackert tycker jag! You go for it. Kommer bli hett. Jag röstar för en frisyr i stil med den högst upp till höger.

    SvaraRadera
  39. Bild nr 2 skulle passa dig bra. Det viktigaste är nog att du väljer någon frisyr som du tror ska passa dig :-)

    Lycka till.

    SvaraRadera
  40. jag tycker nr 4 är fin eller så här kanske?
    http://www.strayhair.com/wp-content/uploads/2010/09/rihanna_most_popular_hairstyle.jpg

    Lycka till!

    SvaraRadera
  41. Svårt att säga när jag inte vet din ansiktsform men jag älskade den vänstra på rad 2 blonda. Skitsnyggt helt enkelt....

    Kram Linda

    SvaraRadera
  42. Hi Anna-Malin,I am writing to you from Australia ( so I hope you get this!).I'm not sure how it sends??!Firstly I adore your blog - it has become my firm favourite. I love your style, & I think that you are naturally very, very talented :)I love the the hairstyle on the top right & no 3. I think something like that would really suit you!Best wishes, Katherine

    SvaraRadera
  43. 2;an tycker jag ar finast! kram
    ps jattemysig blogg!

    SvaraRadera
  44. Har du lust att tipsa om hur man får ordning på sovrumemmt som gud glömde ; ) Hur man med enkla medel får de mer inbjudande för en inte allt för dyr penning? Jag behöver NYA uppslag.

    (Vi har mycket svart och vitt i vårat vilket jag älskar. Och vi har basen, dvs tapet och fina väggar och fin sänggavle i svart "ruffit" trä, där vi leker mycket med de hårda mot de skira/mjuka/romantiska).

    SvaraRadera
  45. Hihi! Bild nr 3 hade jag med mig när jag klippte av håret förra hösten. Det var hur kul som helst med kort och jag har nog aldrig känt mig så feminin. Kul att kunna dra på med mer feminina kläder.. för att balansera. Shoot!

    kram på dig, jannice

    SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin