fredag 17 juni 2011

Under my umbrella...Ömsom Sol, ömsom regn, ett öppet fält och ett paraply. Så kan man också tillbringa eftermiddagen om man inte har bättre saker för sig. Det hade inte vi och jag känner hur glädjen till bilden sakta återvänder. Nu är ju veckans bästa fredag redan igång och imorgon väntar roligheter i form av en bloggträff. Det ska bli superkul att träffa alla, en del för första gången. Och återigen förundras jag över internet, och bloggandet och hur vägar korsas och dörrar öppnas. Som egentligen känns helt overkligt och får mig att vilja nypa mig i armen, men som gör mig innerligt tacksam - för möjligheten.
19 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Ha en riktigt fin helg!

  Stor kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. this serie is full of charm!

  wish you a happy W E!!
  elena

  SvaraRadera
 3. Such a beatuful blog !!

  Whit amazing picture's

  Eline DM*

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder och vackert skrivet...

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 5. Dina bilder utsrålar sann glädje till bilden. Till konsten att fota. Du är så duktig. Jag avundas dig.

  Ha det så trevligt

  SvaraRadera
 6. En bild säger mer än tusen ord...:) Så fina!!

  Roligt med bloggträff! Ja tänk om man vetat detta den dagen man startade bloggen...:) Kommer ihåg när du startade, tyckte om din blogg direkt!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja det er sommereegn og høstregn her i oslo også. nydeligebilder. får lyst til å sitte der selv. hilsen lykke

  SvaraRadera
 8. Fin stemning og kontraster i bilda dine i dag, så fine i svart//kvitt.
  Ha ei fin helg og bloggtreff:)

  SvaraRadera
 9. Du tar sådana otroligt fina bilder som inspirerar mig mycket! Vilken tur att just du började att blogga! Ja den här världen är verkligen annorlunda, spännande och rolig! Började också att blogga lite för mig "själv" för några månader sedan och vips efter några veckor efter var Lantliv här och gjorde reportage, helt galet, hade jag aldrig trott!

  Hoppas du får en härlig helg och trevligt på bloggträffen!

  Kram Jennie

  SvaraRadera
 10. Kära Anna-Malin,

  Jag är verkligen inte flitig att kommentera längre, men åh så dina blogginlägg inspirerar mig, och på så många sätt, Med risk för att låta som en riktig "stalker" så blir jag alltid så glad när jag ser att du gjort ett nytt inlägg och kastar mig över det omedelbums.

  Du är verkligen en helt fantastisk fotograf, med ett konstnärsöga utan dess like. Vare sig du fotograferar din vackre son, ett av dina skaparprojekt, eller bara en liten sten - allt får en speciell känsla och har en igenkänningsfaktor som viskar Helt Enkelt Anna-Malin direkt. Dessutom är jag så förtjust i ditt språk: snyggt, precist, väl avvägt och - igen - med känsla. Nu låter det som om jag har tagit på mig någon slags kritikerhatt med rätt att bedöma... det har jag ju förstås inte, jag ville bara försöka beskriva varför jag tycker så mycket om det du gör.

  Jag är SÅ glad för din skull för de dörrar du talar om har öppnats genom ditt bloggande - din talang är värd att spridas långt runtom i världen (jätteroligt med Decor8 tex!)och på alla tänkbara sätt.

  Tack för all inspiration!

  Varma hälsningar,
  Helena

  SvaraRadera
 11. Härliga bilder :) fint med oskärpan och svartvitt, sätter stuns på stunden, om du förstår vad jag menar.
  Trist med bilderna som försvann men du har ju i alla fall orginalen kvar, jag hade ett externt minne som krashade och orginalbilderna försvann.... men man lär sig av sina misstag och blir lite klokare ;)
  Jag som bloggar i trädgårdsvärlden har fått många nya trädgårdsvänner som jag inte hade träffat om jag inte bloggat! Ha det så trevligt på bloggträffen och ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 12. Fantastiska bilder! Helt magiska! Himmel vad duktig du är och vilken känsla du har.

  Vi ses om en stund. Skall bli så kul! Kram så länge.

  SvaraRadera
 13. Amazing pictures! You always manage to make me take my camera, clean the dust and start taking pictures, thank you for that!

  SvaraRadera
 14. Kära Anna-Malin, du är så fantastiskt duktig. Tack för all inspiration!

  Jag hoppas jag för möjlighet att träffa dig många fler gånger, du var precis så snäll och rar som jag trodde. Om inte rarare. :)

  Ha en fin helg!
  Kramar från Lotta

  SvaraRadera
 15. Snygg bildserie, här tittar jag gärna in igen.

  SvaraRadera
 16. Jag instämmer till fullo i alla beundrande ord som sägs om dig, ditt öga för fotografering, ditt konstnärskap och din behagliga personlighet som lyser igenom överallt:)
  Önskar dig det allra bästa för framtiden! Stor kram!

  SvaraRadera
 17. härliga bilder! superfina verkligen! kram på dej

  SvaraRadera
 18. vilka underbara bilder du bjuder oss läsare :)
  kram Åsa

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin