söndag 9 oktober 2011

Hitta hem...
En dag i juni månad för drygt två år sedan publicerade jag mitt första inlägg. Som kom att bli starten på denna dagbok i form av en blogg. Som bara hade en början. En liten tanke men inget mål. Den har helt och hållet fått styras av min känsla, infall, och ideér som funnits där och då, i stunden. Som nu. När jag tittar tillbaka kan jag se att jag svävat åt olika håll. Jag kan direkt se när jag inte varit i fas, och känna när jag varit ute på hal is. Men framför allt kan jag känna den enorma glädjen som det faktiskt är att driva denna blogg.

Många är frågorna jag får om vad jag vill. Hur jag vill utveckla denna sida. Vart jag är på väg. Och så klart finns tankarna där ibland hos mig själv. Att jag kan fundera över vad ni vill läsa och är intresserade av. Att balansen ska vara lagom, mellan inspiration, foto, inredning och olika inköp jag gjort. Och på senare tid även glimtar från uppdrag jag utför. Slutsatsen jag drar är att smaken är rysligt olika, och om jag ska försöka anpassa bloggen efter någon annan, oavsett vem, då blir det inte bra. Då går hela känslan och meningen med mitt bloggande åt skogen.

Jag har funnit glädjen i fotograferingen. I den får jag utlopp för mitt skapande, som för mig är en nödvändighet. Om det sen är bilder från vårt hem, en kopp kaffe, en höstpromenad, en ny blus eller bara en skymt av något utan text, så är det så här det måste vara. För mig. Och förhoppningsvis också något för dig. Helt enkelt.

Tack för att ni finns.
(Bilderna är från söndagens promenad, vid Krapperups slott).37 kommentarer:

 1. Jag gillar din blogg, precis som den är! Jag blir alltid inspirerad av dina bilder, även när du inte är i fas! Ibland tryter inspirationen, så är det ju för alla här i Livet, men jag hittar faktiskt alltid inspiration hos dig!
  kram

  SvaraRadera
 2. ...jeg også ! Jeg finner også inspirasjon hos deg ! :)
  Har hatt mange tanker i det siste om min egen blogg, før var jeg mer privat men en påminnelse om at det finnes folk der ute som ikke alltid vil deg vel gjorde at jeg har endet litt på det... og nå sliter jeg litt med å finne formen.
  Men som deg... utløp for det skapende, kreative. Det er det som ligger i bunnen. :)

  :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa. Tiden går verkligen fort när man har roligt och bloggtiden bara rusar iväg tycker jag. Är bara måndagar och fredagar i veckorna nu.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Tack, Tack för att du har din blogg. Jag är så glad att den är, just precis som den är. Du är en inspiration för mig min lilla blogg. Känner en osäkerhet över den. Varför jag överhuvudtaget har den..men som du skriver, iochmed fotandet får jag utlopp för mitt behov av att skapa. Behovet, viljan och lusten till det estetiska. Tack.

  SvaraRadera
 5. God kväll!

  Har skrivit det förr, men tar det igen: tack själv för all inspiration! Tycker din sida är toppen, och ser fram emot många fler trevliga inlägg :-D

  Trevlig söndagskväll!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Tack för att du delar med dig och inspirerar.
  Precis som du beskriver känner jag med fotandet- där bakom kameran flödar insperationen och kreativiteten väcks till liv.
  Kram kram
  Lina

  SvaraRadera
 7. Din blogg är underbar precis som den är. Och jag måste tacka för all inspiration du ger mig och säkert alla andra som är inne och läser din blogg var dag. Underbar, helt enkelt:)//Emma

  SvaraRadera
 8. Dina bilder är helt fantastiska, och man måste på nåt sätt blogga för sin egen skull, även om man såklart vill att folk ska gilla´t. Men gillar man det inte själv blir det nog bara knas ändå.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 9. Följer man sitt hjärta och gör det man själv mår bra av och tror på - ja då kommer även andra människor märka det. Det är alltid lika inspirerande att kika in hos dig. Tack för att du finns!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 10. Följ ditt hjärta. Gör det som du tycker om, som du tycker känns bra. Din blogg är ju för din skull främst, ingen annan. Du ska inte behöva ändra på någonting. ツ

  Din blogg är en sann inspirationskälla för många och dina bilder är magiska. Du är så duktig fotograf - tror det är viktigt att du fortsätter med din stil, det du tycker om. Annars tappar man liksom bort sig själv... det gör man lätt om man gör saker för att göra andra nöjda. Följ hjärtat.

  Stor kram till fina dig! ❤

  PS: Hojta till när du börjar känna dig redo... Den här veckan är tyvärr lite fullbokad för min del. Eller tyvärr.. det är ju roligt att göra det man så passionerat tycker om! Eller hur?

  SvaraRadera
 11. Du ska naturligtvis ha bloggen på ditt sätt! Skriva om det DU vill just DEN dagen.
  Det är så vi vill ha dig:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 12. Du vet allerede hva jeg synes om både deg og bloggen din...

  SvaraRadera
 13. Fortsätt att vara den du är, även om man ibland är lite vilse eller låg så är du, just DU. Och oavsett så har du alltid, alltid vackra bilder som fångar upp såna känslor. By the way, I love love love the doors! Ser blå ut men är svart?

  Ta hand om dig

  SvaraRadera
 14. Om du bara visste vilken källa till inspiration du är!
  Fortsätt göra bara precis det du vill, följ ditt hjärta - det blir ju bäst så ;-)

  Fin fin kväll!

  Malin

  SvaraRadera
 15. när Du tror att Du ger
  lite tror jag att Du ger
  till & med mer än Du
  kan ana.

  i dag tackar jag bl.a
  för Dig. om än en snabb
  kram. men den kändes.

  SvaraRadera
 16. Kära Anna-Malin, jag har knappt läst en endaste blogg på sistone, förfärligt tråkigt nog. Men det som slår mig när jag äntligen tittar in här igen är att du håller ALLTID samma höga, fina kvalitet. Din blogg är som en lisa för själen, love it. Fortsätt precis på samma vis, det är perfekt.
  Stor kram!
  Sofia

  SvaraRadera
 17. what a gorgeous pictures of colors fall!!!

  SvaraRadera
 18. Det är alltid så mysigt att läsa din blogg, njuta av vackra bilder och bli inspirerad till förändring och nytänkande. Följ ditt hjärta när du bloggar - då blir det bra ♥
  Ha en bra vecka 8`)

  SvaraRadera
 19. Det tycker jag låter alldeles utmärkt! Jag njuter alltid av att få läsa din blogg och jag ska villigt erkänna att jag först "läser" dina bilder... du lyckas verkligen med att fånga känslan. Fortsätt så.

  Ha det bäst / Liv

  SvaraRadera
 20. Så kloka ord och jag är glad att du skriver dom. För så måste det nog vara att alla som har en blogg, måste följa sitt hjärta. Då blir det bäst.

  Och till dej är det alltid trevligt att titta in till, vad du än visar.

  Kram Lissen

  SvaraRadera
 21. Din blogg är fantastisk precis som den är! Jag klickar inte in här ett par gånger om dagen utan anledning, jag klickar in här ett par gånger om dagen för att det lite som en drog att få läsa och inspireras av kreativa och fantastiska personligheter! Jag har inte träffas dig, jag vet knappt vart i vårt avlånga land du bor men känner ändå att du är en stor inspirationskälla. Hade det inte varit för dig hade jag inte själv bloggat idag - så tack för en fantastisk blogg och för fantastisk inspiration!

  /S

  SvaraRadera
 22. Så underbart vackra bilder.Hmm. Du är duktig du.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 23. Härliga höstbilder, och du har en jättefin blogg!

  SvaraRadera
 24. Helt rätt. Bloggen är din, du har skapat den. Och så ska det fortsätta att vara.

  Kram

  SvaraRadera
 25. Du ska fortsätta att följa ditt hjärta...den är underbar som den är! Fina bilder och mkt inspiration...

  SvaraRadera
 26. ett stort ♥ till var och en av er.

  tack.

  SvaraRadera
 27. Kära söta Anna-Malin, varför låter du ens tveksam?... Din blogg är som en drog för många av oss och du skulle bara våga att ändra nånting i den ;-)
  Den är HELT ENKELT perfekt och det spelar ingen roll vad du fotar, allt du rör vid med din kamera blir till guld och vi som följer dig vill bara se mer!

  Kram J

  SvaraRadera
 28. Skønne, skønne billeder Tak for et dejligt indblik i din stemning.

  SvaraRadera
 29. Jag tycker du ska fortsätt som du gör. Det är alltid lika spännande att titta in hos dig.

  Siv J

  SvaraRadera
 30. Ja, när det gäller mig tycker jag just att resan du gör med din blogg är det som är spännande. Så jag är så tacksam att jag får följa med. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 31. Such beautiful thoughts and words.
  xMichelle

  SvaraRadera
 32. Att få vara kreativ genom färg och form typ kameran, är något som betyder väldigt mycket för mig. Så jag är tacksam att du har så inspirerande bilder och blogg.

  SvaraRadera
 33. Kanske är det just DIN känsla som gör att din bilder är så magiska?!
  Så fortsätt gå på känslan! Dina inlägg är som en kopp choklad med vispgrädde ;-)varma med lite guldkant..Kram Johanna

  SvaraRadera
 34. Tack!
  Självklart är det så att du ska skriva om det som du brinner för och det är därför jag läser din blogg.
  Helen

  SvaraRadera
 35. I personally love your blog and everything in it, so I would just like to say, keep doing what you are doing.

  SvaraRadera
 36. JA, säger bara WOW vilken mysig blogg, har just hittat hit. Fortsätt med dina glimtar eller precis vad som helst, det är helt ljuvligt. JAG kommer TILLBAKA.

  SvaraRadera
 37. Älskar din blogg, din var den första som jag riktigt fastnade för! Du låter så klok och jag hoppas verkligen att du följer ditt hjärta. Bloggen är ju en bild av just dig så gör inget annat än vad just du känner för!

  Jag har alltid njutit av att titta på vackra saker, vad det än är, och därför kikar jag in vid varje inlägg för du tar magiskt fina bilder.

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin