tisdag 27 december 2011

Tillbaka i stan...
Tillbaka till stan efter internet fria dagar på Bolmsö. En jul, märklig på många sätt, med många tankar och känslor. Tomten kom iallafall på besök och lilla kusinen Signe 3 år konstaterade efter en liten stund att: "-Det är ju min pappa som klätt ut sig till tomte". Och så var det med det. Under en promenad i stormen hittade vi de största kantareller (!?) vi sett och på juldagskvällen mixtrade lillebror med kameran och jag gjorde hjärtan i mörkret. Vår jul i år, helt enkelt.

Innerligt tack för fina ord, mail och sms, och för att ni troget tittar in trots att jag just nu är någonannanstans än här.

Kärlek.
20 kommentarer:

 1. Kram :)
  Är lite nyfiken på alla dina tankar, dela med dig när du orkar. Jag är själv mitt i en otroligt spännande och löjligt läskig fas i mitt liv - så det där med grubblande är något med hög igenkänningsfaktor :)

  Malin

  SvaraRadera
 2. lOVE THE PHOTO WITH THE TREES; AND THE ONE WITH THE STAR HANGING IN THE LIVING ROOM!

  SvaraRadera
 3. Tror att det är många som i år haft en lite annorlunda jul än de brukar. Våran blev enormt laid-back och jag är glad att vi lyckades bryta alla måsten och bara göra vad vi verkligen ville.
  god fortsättning önskar elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Hoppas på snar bättring och flyt i livet! Är själv inne i en downfas då jag precis fått veta att jag har en kronisk sjukdom med mycket smärta.

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Ja visst var det en märklig jul. Jag blev dessutom dunderförkyld kvällen innan julafton.

  Fina bilder som vanligt!

  SvaraRadera
 6. I love your blog, I think it's wonderful!
  Merry Christmas
  Regards from Spain

  SvaraRadera
 7. Det er den skjønneste peisen jeg har sett noen sinne!! Den ser ut som den kunne høre hjemme i Lord of the Rings hos Hobittene - SÅ koselig! Ellers håper jeg at du har det bra, bra, braaa! Her lever vi late dager, sover lenge, spiser sen og god frokost, spiller spill sammen med barna, spiser julekaker og julekonfekt og drikker brus og så blir vi så dundrende mette at vi må kle på oss og gåg ut og får litt frisk luft og litt motstand og få blodpumpen i gang igjen :)

  Igjen, jeg håper du har det bra, du skjønneste av alle skjønne bloggedamer - du som gir så mye, som er så mild og god, du som gir oss lesere "den følelsen" når vi kommer inn på bloggen din... Du er helt unik og helt spesiell, og selv om jeg aldri har møtt deg og overhodet ikke kjenner deg så er jeg glad i deg. Tenk det! Det har du skapt!

  Varmeste klemmen!
  Eli :)

  SvaraRadera
 8. Vilka fantastiskt vackra bilder som sprider sån härlig glädje. Man blir alldeles lycklig av att se på dem, och jag kan inte annat än tro, av bilderna att döma, att du haft det fantastiskt bra.

  SvaraRadera
 9. Hej Anna-Malin,
  Återigen, vilka fantastiska bilder.
  Jag kan inte berätta det tillräckligt många gånger.

  Ibland tar livet sig svängar som man inte är riktigt beredd på. Jag hoppas att du får sortera dina tankar och intryck och kommer på rätt bana igen.
  Det är så jobbigt att vara ur fas. Det suger musten er en.

  Ta hand om dig!
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 10. tusen tusen tack för fina ord!
  och jag hoppas att jag
  snart är på banan igen.

  eli: ja du, den öppna spisen är väldigt speciell. rent ful om du frågar oss som eldar i den *L*
  den ser ut som en stor fisk med öppen mun! :)

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 11. Håller helt med Emma;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 12. Jag bara älskar den där bilder med björkarna, du är en väldigt duktig fotograf som lyckas fånga såna ögonblick och bilder.

  SvaraRadera
 13. Ønsker deg og dine fortsatt fiiine juledager!

  KLEM KLEM
  Anette

  SvaraRadera
 14. Vilka fina bilder du bjuder oss på. Hjärtan i mörkret, dte var inte illa, Hur fint som helst.

  Tankar och brydderier sägs ska leda en framåt. Framåt i den personliga utvecklingen. Hoppas allt ska lösa sig till det bästa.

  SvaraRadera
 15. Vad fina bilder!
  Jag har försökt och försökt att få den ramen med skuggan på mina bilder. Har du lust att förklara hur du gör, så vore det jätte snällt.
  Kram, kram!

  SvaraRadera
 16. Du verkar vara en så varm och härlig människa!
  Kram till dig

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin