måndag 12 december 2011

Vinn ett zinkhus från Walther & co
I samarbete med butiken Fridas Hem har jag nu möjligheten lotta ut detta stora, superfina zinkhus från Walther & co. Huset är hela 50 cm högt med det vackraste mönster. (Värde 700.-)

Allt du behöver göra för att vara med, är att gå in och gilla Fridas Hem på facebook. Sedan skriver du bara i mitt kommentarsfält var du skulle placera huset om du vann. Tävlingen pågår
t om torsdag den 15 december kl. 21. Sedan drar Fridas Hem en vinnare så huset hinner komma fram innan jul.

Ett stort lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren meddelas inom kort.189 kommentarer:

 1. Jag skulle ställa den vackra lyckta i trappen till övervåningen, då man kan se den från hallen när man kommer in i huset och från övervåningen. Jag tror att den skulle ge ett fantastiskt mysigt ljus som skulle passa så bra =)

  SvaraRadera
 2. Så vakkert! Lykten ville eg ha i vinduet mitt så den får lyse i lag med julestjerna!!

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  Ja jag skulle definitivt ställa mitt hus bredvid braskaminen för att få en speciell mysig känsla. Vill ju gärna vinna detta nu då :)
  Kram och ha en fin vecka
  Lena

  SvaraRadera
 4. Hej! Har varit inne på fb och gillat! Den vackra lyktan skulle jag ställa i vårat vardagsrum så att man kan se och njuta av den då man sitter där och myser! Och nu är det ju bara kvar att hoppas... ! :) Bilden din är så vacker och stämningsfull!

  SvaraRadera
 5. Vakkert hus, og
  det blir jeg absolutt med på
  å konkurrere om! Det fine huset
  skulle få stå ved peisen i TV-stua vår, og der ville det sett fantastisk flott ut :) Fin mandag!

  SvaraRadera
 6. Oj många zinkhus har jag sett- men det här var oslagbart- vilket fint mönster-WOW !!!! Den här skulle stå på mitt sängbord, så att jag kunde beundra det det allra första jag gjorde på morgonen men oxå det sista på kvällen- det skulle vara magiskt!!! Hoppas på en stor portion tur nu. Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Skulle bli så glad om detta fina vita hus fick pryda min trappa i mitt hus.

  God måndag från
  Maria P

  SvaraRadera
 8. Jag gillar sedan tidigare Fridas hem!!! Brukar besöka butiken varje gång jag är i hbg! Jag skulle ställa huset i fönstret i vardagsrummet i det skulle lysa för alla runtomkring oss. Då kan vi dela med oss av det vackra skenet! Glädje!
  Ha en härlig lucia o juletid!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Den fina lyktan skulle få stå bredvid mina två hus från Walther & Co, uppe på hörnskåpet i stugan.
  Tycker det är finast att ställa dem i grupp:)
  Gillar fridas hem på fejjan också.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. På sommaren skulle den få stå på altanen. Nu vintertid skulle den få lysa upp den mörka vrån i hallen där det saknas vettig belysning. Kan tänka mig att det är vrålsnyggt med skuggningarna som blir från lyktan!

  Klart jag gillar på FB! :-)

  SvaraRadera
 11. Detta fantastiskt fina zinkhus skulle få stå på det fina och mycket gamla skåp vi har i vårt vardagsrum, där skulle det göra pricken över i:et.

  Fridas hem gillas självklart på fb!

  Ha en riktigt fin vecka!

  Kramar

  SvaraRadera
 12. Skulle låta detta vackra zinkhus lysa upp i vardagsrumsfönstret.
  Kram Maria

  Gillar redan Fridas hem på fb.

  SvaraRadera
 13. Rent spontant tänkte jag att jag skulle ställa den på vardagsrumsbordet (för att det finaste man har sätter man på bordet), men jag tror jag skulle ställa den i hallen för att sprida ett välkomnande ljus till våra gäster i jul.

  (Jag har gillat på FB).

  SvaraRadera
 14. Jag gillar Fridas Hem på facebook :-)

  Jag skulle placera lyktan på en gammal låda som jag har ställt i vardagsrummet som jag hittade skräpandes i ett av våra uthus. Skulle bli en vacker kontrast mellan rufft och nött och lysa upp lådan till sin rätt.

  Kram, Sofie

  SvaraRadera
 15. Jeg er gjerne med på trekningen :) Hvis jeg vinner skulle jeg plassert den på kommoden i stua.
  klem Jane

  SvaraRadera
 16. Visst eg vant skulle den stått i gangen og "tatt imot" alle julegjestene :)
  Ingen problem å plassere denne fine løkta.

  Henriette

  SvaraRadera
 17. Fridas hem likar eg allerede :)
  Om eg hadde hatt dette nydelige zinkhuset, så hadde eg satt det på kjøkkensbenken :)

  Ha ein fin dag!
  Klem helene

  SvaraRadera
 18. Huset skulle stå i min lägenhet under en gammal spegel på ett smalt hallbord, för att välkomna gäster. På sommaren skulle de stå på verandan och fylla samma funktion. Tack för en bra blogg, jag har gillat! :)

  SvaraRadera
 19. I julklapp får vi en vit byrå att ställa i hallen, för barnens alla vinterkläder. Att ha Walther & co´s fina lykta ovanpå hade varit lite av en dröm för mamman i huset. Så där hade jag placerat den och där hade den fått stå året om.
  Kram/Jennifer

  SvaraRadera
 20. Åh vilken fin tävling och supervackert hus. Jag skulle ställa mitt hus i vårt orangeri, där skulle det lysa upp det vackra rummet perfekt kram

  SvaraRadera
 21. Hejsan!
  Denna ljuva ting skulle jag ställa i vardagsrummet mellan mitt nya skåp och soffan. På så vis är den det första man ser när man öppnar entredörren, samt ett härligt sken i favvorummet!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 22. Underbart fint skulle zinnkhuset bli på mitt piano i vardagsrummet! Kram Sofia C

  SvaraRadera
 23. Ohhh, I do love Walther & Co, always deliver such a lovely Christmas collection!

  SvaraRadera
 24. På hedersplats på en bänk i köket hamnar lyktan!
  sofia@meandmyhome.se

  SvaraRadera
 25. Detta vackra zinkhus skulle passa ypperligt på min bänk i vardagsrummet som står mitt emot braskaminen där jag har en vedkorg i silverstål - tänk vilken härlig kombination!

  SvaraRadera
 26. Hei!

  For en fantastisk nydelig lykt (zinkhus) !! Hadde jeg vært så heldig å vinne en slik, så ville jeg plassert den et sted hvor den kunne glede mange. Nemlig i hallen, der kan den lyse og ønske alle som kommer inn hjertelig velkommen :)

  Klem fra meg :) !

  SvaraRadera
 27. Wow vilken tävling!
  Jag skulle definitivt ställa den högt upp där inga barnfingrar når, troligtvis uppe på mitt favoritskåp där den syns från de flesta vinklar. Underbart hus! /Helena

  SvaraRadera
 28. I like very much this association of matt colors and metal, the board with chalk stars and this magnificent lantern, and this freshness with the hyacinth, that's perfect !

  SvaraRadera
 29. wow så vackert....skulle pryda sin plats lite överallt i mitt hem! Fast jag tror jag vet var det blir perfekt! Jag ett fönster över trappan till övervåningen...har inget där för vad jag än testar blir det inget bra...denna lyktan skulle bli perfekt ;)))
  Jag har gillat och håller tummarna
  kram susanne

  SvaraRadera
 30. Oh how I wish to win something like that... :)

  SvaraRadera
 31. På FB gillar jag såklart redan! Jag skulle placera den vackra lyktan i vardagsrummet på vårt gråa avlastningsbord breved fotöljen. Funderar starkt på om jag ska ha en liten gran där också och tror att lyktan och granen skulle göra sig fint ihop!

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 32. Jag skulle ställa zinkhuset i köksfönstret, bredvid zinkkrukan. Där skulle det få stå och lysa ut mot gatan, till glädje både för oss och för grannar och för de som passerar. Jag har självklart gått in och gillat på Facebook också!

  God Jul!
  Madelene
  www.dreamsofmolly.se

  SvaraRadera
 33. Å, denne vakre lykten skulle fått lyse opp inngangspartiet for gjestene :)
  Krysser fingrene for vinnerlykke!
  Klem May Helen

  SvaraRadera
 34. Sicken fin lykta! Mina föräldrar köpte för ett par år sen en gammal gård. Deras lada har sen dess varit som en skattkista...varje gång man går in hittar man alltid något gammalt fint att ta hand om. Senaste fyndet är en gammal rå bräda som nu är en hylla här hemma -fantastiskt vacker och jag är säker på att denna lykta skulle trivas väldigt bra på denna fina plats! Håller tummarna! Gillar såklart på fejjan! Tack för all inspiration! Kram Sophia

  SvaraRadera
 35. Heia :)

  Det flotte huset ville jeg hatt ved siden av TV'en i stuen.

  Ha en super førjulstid!

  Elise

  SvaraRadera
 36. Jag gillar redan Fridas hem på facebook. Zinkhuset hade fått stå ovanpå vårt gamla skåp i vardagsrummet, året om!!

  SvaraRadera
 37. Det fina zinkhuset skulle få göra mig sällskap i mitt fönster som har extra djup fönsterkarm där man kan krypa upp med en bok och ett par kuddar..!
  Gillar såklart på fb!

  SvaraRadera
 38. Jättefin! Jag skulle ge lyktan till min mamma i julklapp. Hon älskar lyktor och det är en ständig önskan på hennes lista plus att hon nu är inne i en "göra-om-hemma"-period och denna skulle passa perfekt i hallen.

  SvaraRadera
 39. Jag skulle ställa denna vackra lykta i sovrumsfönstret, och så skulle jag tända den varje kväll och krypa ner i vår julklapp, nämligen en ny säng, som vi hoppas skall råda bot på våra värkande ryggar :)
  Gillar på fb oxå :)

  SvaraRadera
 40. Den ljuvliga lyktan hade jag velat låta pryda vår lilla hall där vi byggt ett elementskydd av gammalt plank och gjort en hylla ovanpå. Den gamla vindsdörren ska målas vit och få svarta handtag av äldre modell och en hylla ovanför hängarna ska upp där en gammal flätad korg som grånat och hattlådor ska stå.

  Den hade varit pricken över i:et!

  God Jul och tack för all inspiration

  SvaraRadera
 41. åh vad fint, det skulle få stå i trappan upp till andravåningen och sprida lite ljus och jul känsla även där :)

  Gillar såklart på Facebook!

  SvaraRadera
 42. Vilken underbar tävling!

  Varje morgon vi sitter i vårt kök
  och äter och njuter i julestök

  Zinkhuset ska stå mitt på bordet
  Lycka, Ljuset, myset det blir ordet

  Hoppas på turen hos fina Fridas hem
  Mina andra hus då en ny granne får dem!!  Har gillat på facebook ( Anna M Persson)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 43. Det vackra zinkhuset hade fått stå mitt på bordet så att de hade kunnat vara med på våra trötta frukostar, bullriga mammfikor och mysiga middagar.

  Kram Caroline
  Gillar Fridas Hem både IRL och på Facebook sen innan :)

  SvaraRadera
 44. Oooo det var nog det vackraste huset från W och CO. Jag sett! Skulle verkligen göra sig fint här hemma på trappen och välkomna julens gäster!:)
  Gillar på FB så klart!

  Kram M

  SvaraRadera
 45. Det är bara min och sambons andra jul tillsammans så vi har därför inte hunnit samla på oss så mycket julsaker. Lyktan är helt underbar och skulle få stå i vårt vardagsrum, där vi spenderar mestadels av vår tid. Men precis som du kan jag inte hålla fingrarna i styr och möblerar mer än gärna om ofta så vem vet vart den hamnar här näst... :)

  Tack för en otroligt inspirerande blogg!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 46. Suzanne Selander12 december 2011 11:30

  Oj, vilket fantastiskt vackert zinkhus. Roligt med ett lite annorlunda mönster!

  Häromdagen gick ett fint ljus- och blomarrangemang sönder härhemma. Den vita höga ljuslyktan exploderade och genast började jakten på en ny fin ljuskälla.
  Min son på 4½ år utbrast "Den nya ljuslyktan måste vara grå eller svart, det är fina färger!" så min gissning är att han skulle bli lika glad som jag över detta zinkhus =)

  Platsen är såklart på köksön, där den förra ljusluktan stod placerad i ett arrangemang tillsammans med bland annat söta hyacinter.

  Gillat på FaceBook är gjort och nu håller vi tummarna hårt =)

  Hälsningar Suzanne
  (snuzen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 47. Vilket superfint hus! Det skulle naturligtvis får stå på mitt nya loppisfyndade vita lilla sideboard bredvid matbordet så att det kan avnjutas hela kvällarna och lysa upp vår tillvaro :)

  SvaraRadera
 48. Där har vi det ju!
  Vi ska snart sätta spden i marken och bygga ut vårt hus. Jag kommer att få ett större vardagsrum + ett sovrum till. Vi ska ha långsmala fönster och jag har varit helt orolig för hur jag ska pynta i dem till nästa jul...Zinkhuset skulle passa perfekt!

  Kram Frida

  SvaraRadera
 49. Jag skulle ställa det fantastiskt fina zinkhuset i fönstret vid ytterdörren, så alla våra gäster som kommer kan beundra det (medan de väntar på att jag ska öppna dörren).

  SvaraRadera
 50. Hej!

  Gillar på FB och vill gärna vara med i denna fina tävling.

  Zinkhuset skulle jag placera i vardagsrummet, så vi kan njuta i det mysiga skenet varje kväll!

  Hälsningar
  Charlotte

  SvaraRadera
 51. Hej!

  Nu har jag gillat på fb och placeringen av lyktan skulle vara i hallen då den skulle välkomna alla gäster vid jul så fint.

  Kram

  SvaraRadera
 52. Den är så fin och skulle kunna stå på många ställen hemma, just nu skulle den nog få stå i mitt stora fönster vid matbordet och sprida värme och höja mysfaktorn ett snäppe till :-)
  (gillat o rekommenderat fridas hem på fb)

  God Jul
  Ann
  Din blogg är så inspirerande och fin kikar in nästan varje dag!

  SvaraRadera
 53. Jag har gillat Fridas Hem på fb och jag skulle placera lyktan på en gammal skänk i köket, det är ju i köket man tillbringar mycket tid nu i juletid så då skulle man se den vacka zinklyktan ofta! :-)
  Hoppas på tur!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 54. Hej! Vilken fin vinst! Jag skulle ställa det i sonens rum. Han älskar dessa små zink hus och i år vill han inte ha någon gran utan det räcker med ett hus =(skulle passa fint i hans svarta o vita rum)Håller tummarna och gillar på FB (jenny Meijer) Kram Jenny

  SvaraRadera
 55. Om jag vann skulle jag ställa den bredvid min vita fina trälykta jag fick av min son i julklapp förra året. Han köpte den i Oslo och tog med sig den hem till Kalmar.
  Jag har gillat på FB.

  KRam Kristina

  SvaraRadera
 56. jag skulle placera det i ett av mina stora, djupa fönster i vardagsrummet. och tända det varje kväll för att titta på de vackra mönster som jag tror att den ger ...

  vilken fantastisk lyckta!


  (har gillat på fb)

  ulrika / lilla.u

  SvaraRadera
 57. Såå läckert!!

  Om turen är min kommer huset att få hamna i vårat alldeles nyrenoverade Tvrum..På en av skänkarna o sprida Jul i Vårt hus..:)

  Gillar på Fb!!

  Varmaste Kramarna Elin

  SvaraRadera
 58. Jag skulle placera den hos min finaste mamma och pappa i deras nygjorda vardagsrum. Dom är den absolut bästa mamman och pappan man kan ha och hjälper oss i vår familj mycket och ofta.

  Dec 03 förändrades våra liv då vi, jag och min fina sambo fick vår första flicka med ett missbildningssyndrom. Läget va kritiskt och vår resa fick börja nertill Lund till barnkardiologen. Den första jag ringde den dagen A kom till världen va såklart finaste mamma och pappa. Och det tog inte lång tid förrän dom stod vid min/vår sida och gjort sen den dagen.

  Därför vore det en gåva från mig och min familj till dom:-) Den finaste ljuslyktan skulle bli ett minne till dom för allt stöd dom gett oss!!

  SvaraRadera
 59. Denne fantastisk fine lykten skulle lyst opp entreen for mine gode gjester:)

  SvaraRadera
 60. Jag skulle ställa lycktan i hallen så att den välkomnar när man kommer in.

  SvaraRadera
 61. Gillar Fridas på facebook.

  Detta fantastiska hus skulle få stå på min stora härliga balkong på sommaren och vintertid i blickfånget i vardagsrummet.
  Eller i sovrummet för att lysa upp de lite murriga färgerna därinne.
  Eller i köket...äsch, det skulle ju passa in vart som helst hemma! ;o)

  Mvh
  Jesse

  SvaraRadera
 62. Det fina huset skulle jag ställa på mitt vita skåp i hallen. Tänk så välkomnande!

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 63. Åh vilket fint hus! Skiljer sig en del från andra zinkhus från Walther & Co. Om jag skulle ha turen att vinna detta fina skulle jag ställe det i i hallen i vårt hus. Hallen är det centrala punkten i den öppna planlösningen så då skulle vi kunna njuta det fina skenet från alla rum.

  SvaraRadera
 64. Hejsan
  Denna otroligt fina lykta skulle jag placera i vår hall på vår skänk i vårt nya hem som vi snart flyttar till!Det skulle bli min egen inflyttningsgåva och att varje dag få se den då man öppnar ytterdörren skulle göra mig lycklig, för jösses vad fin den är!
  Ibland behöver man unna sig själv men det glömmer man då man ger allt åt sina barn..Så att få vinna något gör en superglad!

  (har gillat på Fb)

  mvh/Charlotte

  SvaraRadera
 65. Vilket vackert mönster, kan tänka mig att det blir väldigt fint när man tänder den..
  Jag tror jag skulle ställa den på golvet i hallen så att det ser mysigt och hemtrevligt ut när man kommer in. Dessutom hade man sett den från vardagsrummet och köket då.
  Gillar på Fb så klart! Kram Ida

  SvaraRadera
 66. Den fina lyktan skulle stå i vårt sovrum. Där skulle jag tända den och låta det fina skenet få lysa på min älskade och påminna mig om varför jag valde just honom...

  SvaraRadera
 67. Hej, vilket underbart vackert zinkhus! Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag placera det i fönstret i mitt sovrum så jag kan julmysa från sängen, då jag är sängliggande efter en operation! God jul å kram....

  Ps gillar Fridas hus på FB.

  Asafrostensson@Telia.com

  SvaraRadera
 68. Å vilket fint! Jag skulle ställa det framför kaminspegeln på platån uppepå öppna spisen, där behövs en lykta och denna underbara hade bara varit perfekt!
  Gillar på facebook!

  Kram

  SvaraRadera
 69. Jag skulle förmodligen göra som jag brukar göra med inredningsprylar (och möbler); flytta den från rum till rum när jag behövde omväxling. För jag tror att den skulle passa vartsom i mitt hus.

  Håller tummarna och önskar fortsatt trevlig vecka. :-)

  SvaraRadera
 70. Hej, hej!
  Jag skulle ha den i sovrummet, riktigt mys-lyx för maken och mig :).

  Häls. Mini

  SvaraRadera
 71. Jag skulle ställa den bredvid kökssoffan på ett bord som jag har där. Där skulle den passa perfekt! ;)

  SvaraRadera
 72. Vädligt vackert hus! Och stort. Jag tror nog att det skulle få pryda vårt stooora vardagsrumsfönster. Så kan både vi och grannar få njuta av det! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 73. Mycket vackert, det är något alldeles speciellt med hus.

  Jag skulle placera den i vårt uterum, där skulle den passa fint. :)

  SvaraRadera
 74. Gillat klart :) Skulle jag ha lyckan att vinna så skulle jag faktiskt placera lyktan på vår nybyggda veranda, alldeles intill farfars gamla kälke och skridskor som finns placerade där för att påminna mig om hur snabbt tiden flyger förbi så jag inte glömmer att leva och leka. Tack för en fantastisk blogg annars!
  Vänligen, Ida - en ny anhängare

  SvaraRadera
 75. Gillar redan Fridas Hem på Facebook och skulle jag vinna så skulle jag ställa lyktan i vårt alldeles nybyggda växthus. Där skulle den skapa julmys i ett annars grått och regnigt Värmland.

  Hälsningar
  Annica

  SvaraRadera
 76. Hmm.. nu har jag ju inte Facebook och kan inte heller gå in och gilla där. Men jag ÄLSKAR Fridas Hem, speciellt den fysiska butiken som jag skulle kunna storshoppa i, om jag bara hade haft en lika stor börs ;) Men jag rekomenderar denna butik till alla som ska psendera lite tid i Helsingborg.

  Om jag skulle (vilket kanske inte går nu när jag inte har FB) vinna denna lykta så hade den fått en hedersplats på tevebänken, också hade jag stoppat en ljusslinga i den istället för värmeljus. Jag vet att den hade blivit superfin där.

  God Jul

  SvaraRadera
 77. Oj så fint!! Jag håller tummarna! Gillar på fb! Jag skulle det ställa det på soffbordet så att jag kan njuta riktigt mkt, där spenderas mesta tiden!! Lisa S i H viken

  SvaraRadera
 78. Gillar på FB redan:) Skulle ställa lyktan i min sons rum för att få mys känsla när jag är uppe och matar honom varje natt(han blir 2 månader imorgon).
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 79. Jag skulle ge den fina lyktan till min mamma. Den skulle passa perfekt på hennes vardagsrums bord. Hon älskar att pyssla hemma med nya detaljer så denna skulle bli perfekt för henne.

  Har redan gillat din facebook sida.

  /Marielle

  SvaraRadera
 80. Oj, vilken fantastisk utlottning! Vi har nyligen köpt ett 20-tals hus som förra ägaren lyckats göra om (förstöra)till ett 70-tals hus.... Det vi jobbar med nu är att återställa 20-tals charmen och vi är på god väg. Vi har precis renoverat entren och på den övre avsatsen hade detta fantastiska Zinkhus passat helt perfekt!
  Petra Hult

  SvaraRadera
 81. Jag gillar redan Fridas hem på fb! :) Om jag skulle vinna, så skulle jag placera huset på min fönsterbräda (och tända ett ljus i) för då ger det både mysig stämning för mig när jag ligger i sängen och läser, och för de som går förbi utanför i vintermörkret :)
  Kram Matilda

  SvaraRadera
 82. Vilken underbart vackert ljushus, om jag hade lyckan att vinna skulle jag ställa den på golvet under TV:n, jag hade tidigare en stor glasvas där men den gick sönder tidigare i höstas:(

  SvaraRadera
 83. Såå fint ljushus!
  Till jul skulle den få stå i vardagsrummet på skänken men sen skulle den få flytta in i sovrummet på vår byrå. Där skulle den passa perfekt.

  Må så gott!
  Marie

  SvaraRadera
 84. Jag skulle plasera den i våran ny renoverade trapp :) /Zabina

  SvaraRadera
 85. Roligt med tävling :D
  Jag skulle placera mitt hus i hallen, där skulle det passa perfekt in :)

  SvaraRadera
 86. Såå underbart vacket zinkhus! Jag har några stycken "vanliga" men inget med ett så vackert mönster. Detta hus kommer med all säkerhet att sprida ett magiskt ljus :-)
  Lyktans givna plast är ovanpå vår gamla stora gjutjärnskamin.

  Jeanette

  SvaraRadera
 87. HEJ!

  Jag skulle nog göra som du brukar göra, flytta runt den lite i husets alla hörn, :-)

  men först kommer den få bo i vårt tillbyggda vinkel som mannen lovar stå klart till jul... hoppas hoppas


  Hälsningar Linda Thörn

  SvaraRadera
 88. WOW, så läckert och stort zinkhus. Om jag vann skulle det få stå i köksfönstret, nu när jag har fått extra breda fönsterbrädor. Så fint det skulle lysa i mörkret.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 89. Jag har ett så svårt ställe som jag aldrig blir riktig nöjd med. Nu vet jag hur fint detta kan bli på min SPISHYLLA. Huset tillsammans med en ängel eller två, det blir alldeles strålande. Hoppas, hoppas..........
  Bästa hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 90. Jag skulle placera det underbara zinkhuset på den låga byrån bakom vårt matbord, så det kan stå och sprida härlig stämning över julens alla middagar.

  //Linda

  SvaraRadera
 91. Åhh vilken lykta, tänk om den fick bli min. Den skulle passa perfekt i mitt kök/allrum där vi för det mesta är och umgås, då kan vi alltid ha den tänd och njuta av den.

  Fridas hem gillar jag sedan tidigare på FB.
  Kram Helen

  SvaraRadera
 92. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 93. Hur ska man toppa alla dessa fina beskrivningar över bäst placering för detta underbara zinkhus? Kanske med ett litet rim. Det är ju ändå jul.

  Tänk - ett zinkhus att tända dessa mörka dar
  Men jag inget zinkhus har...

  Jag skriver en liten rad eller två
  Om var mitt zinkhus skulle stå

  På min skänk från 60-talet
  Är helt klart det självklara valet

  Jag har inte fått till den helt rätt
  Den kräver styling på ett annat sätt

  Jag har funderat på vad det kunde va
  Och insåg nu att det är ett zinkhus jag vill ha!


  Fridas Hem nu gillat på Facebook!

  Tack och kram!

  SvaraRadera
 94. Jag skulle ställa zinkhuset på skänken i vårt matrum.
  Och jag gillar på fb.

  Annika

  SvaraRadera
 95. Skulle ställa mitt hus i hallen på min fina Bruka byrå med cementskiva. Tycker det är så fint med zink och cement! Gillar på fb har jag självklart också gjort!
  //Lena J

  SvaraRadera
 96. Jag skulle ha det i sovrummet där det skulle få lysa sitt milda sken tills jag somnar (och då får maken släcka det) :)

  Har gillat på FB.

  /Marlene Granlund

  SvaraRadera
 97. Vilken fantastisk fin tävling! Jag ska omedelbart "gilla" på Fb.
  Om jag nu skulle ha turen att vinna detta vackra zinkhus så skulle det få stå i mitt härliga kök.

  Önskar dig en fin Luciadag!
  Camilla

  SvaraRadera
 98. Gillar redan Fridas hem på Facebook ;)
  Denna fantastiska lykta skulle jag ha vid vårt sidobord som skulle lysa upp bland röda tomtar när vi sitter i soffan och myser.
  Mvh Jessica J

  SvaraRadera
 99. Hej!
  Vilket underbart fint hus! Jag skulle så gärna vilja ställa det i vårt nya härliga vintervita uterum. Det skulle passa så bra bland renfäll, hyasinter och lingonris hjärtan. Här ute sitter vi och myser så ofta vi kan, och skulle gärna tända lycktan när vi sitter där! Gillar såklart Fridas hem på FB.
  Hälsningar Linda H

  SvaraRadera
 100. Viken fantastiskt fin lykta/hus, har inte sett den modellen tidigare. Jag skulle ha den på "gammelskåpet" i mitt vardagsrum den här årstiden men till sommaren skulle den få vara med ute på altanen.
  Har gillat på FB.
  God Jul :)

  SvaraRadera
 101. Hej!

  Vilket härligt hus! Jag skulle ställa det i min sommarstuga. Det skulle se så bra ut på glasverandan i augustikvällar. Det finns ju inget el på sommarstugan. Mysigt!

  MVH Anu

  SvaraRadera
 102. Åh vilken underbar present de skulle vara om jag hade turen att vinna detta underbara zinkhus då jag fyller år just den 15 dec. Om jag skulle vinna denna i present skulle den placeras framför min stora härliga trälåda. Gillar på Fb och hoppas på tur!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 103. Åhh, jag skulle ställa underbaringen vid min flygel i vårt vardagsrum!! Så fint.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 104. Jag skulle sätta lyktan hos min syster, den hade gjort sig fantastiskt fint i hennes djupa fönsternisch i Brunnsparken! Kan se det mysiga ljuset framför mig... :)

  Tack för en härlig blogg, hittade hit via tips för nån vecka sedan!
  Mia Larsson

  SvaraRadera
 105. Vilket tjusigt hus! Tror det passar fint ihop med mina två minihus. Det skulle bli en fin liten grupp med "ljushus" i hallen som välkomnar våra gäster.

  Hälsningar Carolina S

  SvaraRadera
 106. Hej!

  Jag har gillat på Facebook.
  Jag skulle ge det till min mamma, så att hon och pappa kan ha det på den inglasade altanen med hennes andra arrangemang där. Renfällar, tomtar och ljusslingor. :)

  Mvh
  Cathrin Magnusson
  cathrin.magnusson@hotmail.com

  SvaraRadera
 107. Vilket fint hus! Det skulle passa jättefint på min tv-bänk så vi kan se det när vi sitter i soffan och myser..
  Kram Suss

  SvaraRadera
 108. Åh den har jag inte sett tidigare, nu tindrar mina ögon :)
  Om jag hade turen här och nu så skulle jag nog vandra runt med den dyrgripen ett tag... Men den perfekta platsen här hemma är ju framför öppna spisen, då kan de lysa ikapp i vintermörkret och jag kan titta på den i från min favvoplats i soffan! Så nu håller jag tummar och tår och gillar för fullt på FB ;) // Kram Åsa i Småland

  SvaraRadera
 109. Hej!
  Jag skulle ställa det fina zinkhuset i vårt burspråk tillsammans med det lilla jag har sedan tidigare : )

  SvaraRadera
 110. i hallen så man ser det från de flesta rum!

  SvaraRadera
 111. Huset skulle bli välkomnat med öppna armar av dessa små hus... http://mittlyckligalantliv.blogspot.com/2011/09/ljus-i-mitt-lilla-hus.html ...som står i vår trappa upp till övervåningen.

  Självklart gillar jag på facebook.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 112. Åh, vad fint huset skulle passa på min hylla jag just snickrat ihop (och tvingat min granne att hjälpa mig att sätta upp!) På hyllan ovanför soffan skulle den stå och sprida härligt ljus i vintermörkret!

  Gillar på fb också!
  Kram och tack för vackra bilder och inspiration!

  SvaraRadera
 113. Underbara lykta!Den skulle kunna få lysa upp våran tilvaro på övervåningen.Där finns en plats på den gamla skänken som verkligen behöver förgyllas!
  MVH Helen Pettersson

  SvaraRadera
 114. Hej.
  Jag skulle ställa lyktan i min nymålade vita trappa. Jag tror att ljuset skulle spegla sig otroligt vackert mot den nya tapeten.

  SvaraRadera
 115. Hej Anna-Malin! Vilken fantastisk tävling!

  Jag har funderat och funderat på vilket zinkhus jag vill ha, och så såg jag detta och i samma ögonblick visste jag, det är ju detta jag har letat efter:D Det skulle få hedersplats på mitt halvmånebord i matsalen.. eller på gammelmormors lilla bord i hallen som annars är så mörk, skulle passa väldans bra jämte kakelugnen också faktiskt, måste man välja? Jag skulle lätt flytta runt på det då det piffar upp vilken plats som helst;)

  Kram!

  SvaraRadera
 116. Fantastiskt fint!
  OM jag skulle vinna skulle det få placeras framför vår vita kakelugn, såklart!

  Hoppas!
  //ina

  SvaraRadera
 117. Jag vet precis var jag skulle sätta det här fina zinkhuset. Det skulle få stå uppe på en av alla flyttlådor som just nu står överallt i vårt hem då vi är på väg att flytta. Hela hemmet är nerpackat. Tänk att få tända ljuset i detta hus, sätta sig ner och bara titta in, det hade gett mig julefrid i kroppen just nu.
  Hej från Karin

  SvaraRadera
 118. My god vilket fint hus i zink.
  Klart jag är med och klart jag gillar på Facebook!

  Om jag vann skulle jag placera huset i vardagsrummet på golvet vid balkongdörren. Sedan skulle jag hänga det i en krok på balkongen så det lyser så fint där ute och vi skulle se det från fönstret inifrån ;)

  SvaraRadera
 119. Hej Anna-Malin!
  Jag vill bara säga att jag Ä-L-S-K-A-R dina foton och inredningsstil. Jag känner mig knappt värdig att kalla mig själv fotograf ;).

  Försöker klämma in en fotofråga och undrar om du kör mest på lågt iso (jag undrar hur du får din bilder sammetslena)?

  Hälsar Louise

  SvaraRadera
 120. Riktigt fin ljuslykta! Om den kom i mina ägor skulle jag placera den i min nya fina hall! Så mysigt att tända den för alla gäster såhär i juletider:)
  Kram!

  SvaraRadera
 121. Nu har jag gillat på Facebook och ska också skriva om tävlingen på min blogg under morgondagen.

  Om jag vann det vackra zinkhuset så skulle jag ställa det på bänken i hallen för att ge ett välkomnande sken till alla julens gäster. Har ett annat från samma märke och det ger ett underbart sken omkring sig.

  Nu håller jag tummarna.

  SvaraRadera
 122. Denna vackra lykta ska få stå på skänken i matrummet och ge mysljus till julmiddagen samtidigt som den är på behörigt avstånd från vår lilla tultare som också gillar pynt och fina ljus.

  SvaraRadera
 123. Ååh.. som jag drömt om ett zinkhus från Walther & Co! Detta är nog det finaste jag sett. Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag placera zinkhuset på byrån i hallen, så att det var det första man såg när man kom in i mitt hem. Det skulle göra mig och min son glada och våra gäster skulle känna sig extra varmt välkomnade.
  Jag gillar redan Fridas Hem på FB. :)
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 124. Hej
  Skulle placera den vackra lycktan i min stora mörka hall så att de som kommer på besök ändå ska få en varm o mysig "välkomst känsla" när de stiger in :)

  Tack för all inspiration :)
  Lottie, Hbg

  SvaraRadera
 125. Åh jag skulle ställa det i köket på vår "barbänk" där vi brukar duka upp julbordet på julafton.
  jannike

  Gillar på FB såklart

  SvaraRadera
 126. I det lilla lilla köksfönstret
  skulle zinkhuset lysa upp i mörkret

  Gillar på FB och håller tummen för tur!

  kram /Maria

  SvaraRadera
 127. Den fina lyktan skulle få pryda sin plats i trappan till övervåningen.

  SvaraRadera
 128. Åh, detta underbara Zinkhus skulle passa perfekt i min "socker-låda" som jag har stående på högkant i vardagsrummet som en liten hylla.
  Har liksom ä inte riktigt hittat något som är optimalt att ställa i för att det ska bli fulländat, men denna lykta skulle passa perfekt.
  Nu ska jag hålla alla "ego-tummar" jag kan, att just jag blir den lyckliga vinnaren.
  Ha en skön Tisdag,
  Kram Malin

  SvaraRadera
 129. Oj vilken fin! Den skulle sitta perfekt på vårt svarta soffbord tillsammans med några små tomtar :)

  God Jul! ♥ Tiina

  SvaraRadera
 130. Jag skulle ställa den underbara lyktan på köksön där den kan avnjutas av alla, både familj och gäster.

  SvaraRadera
 131. Hej!
  Vilken supertävling!! Gillar Fridas Hem på FB, så håller tummarna!!

  Jag skulle ställa lyktan på vår veranda i jul, så att alla nära och kära ska känna sig extra välkomna hem till oss.

  Ha en bara dag!
  Katarina O

  SvaraRadera
 132. Hei, den skulle stått på et avlangt bord i stua. Sammen med kongler og lerkegreiner.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvaraRadera
 133. Hej Anna-Malin och Frida!

  Jag är redan ett fan av Fridas hem på FB, och den uuunderbara lyktan skulle hamna i hallen för att välkomna med ett vackert sken i detta bistra vintermörker.

  Luciakramar till er båda!

  SvaraRadera
 134. Åh ! jag skulle ställa den bredvid den gamla soffan i rokoko stil , soffan som jag har som header på min blogg . Där hade den varit såå vacker !!! Önskar dig en fin luciadag !
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 135. Oj vad det är många som vill ha detta super fina hus! Men jag testar min tur. Jag skulle placera det på vårt vita sideboard i vardagsrummet. Där hade det varit perfekt!
  Nu är det bara till att hålla tummarna!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 136. Detta fina hus skulle få en hedersplats i köksfönstret där jag och min familj mestadels befinner oss då vi är hemma. I detta fönster kan både min familj och förbipasserande promenadfolk njuta av detta underbara hus som kommer att lysa allt som oftast.
  Ha det// Emma Grandin

  SvaraRadera
 137. Älskar dessa fantastiska zinkhus från Walther & co. Hade jag lyckan att vinna så skulle det få stå på min gamla köpmansdisk, där jag kan se det hela tiden.

  Ha en fin Luciadag.

  Eva H.

  SvaraRadera
 138. Åh älskade Walther & Co. Hade jag fått välja hade jag velat ha deras hus i hela vårt hem. Men just denna lykta skulle jag placera i vår hall. Hallen är den enda platsen som inte har levande ljus, och vad är inte ett mer välkomnande än en vacker lykta? Jo där hade jag velat ha den <3

  SvaraRadera
 139. Jag skulle låta lyktan sprida ljus i vårt vardagsrumsfönster, så även grannarna kan njuta av den när dom går förbi! Det skulle även bli en tidig härlig födelsedagspresent till mig själv då jag fyller den 16:e!

  //Malin

  SvaraRadera
 140. Om jag hade lyckan att vinna denna vackra lykta skulle den få stå på golvet bredvid soffan i vardagsrummet och lysa upp mina kvällar och nätter när jag sitter och ammar.

  Självklart gillar jag Fridas hem på FB!

  /Malin

  SvaraRadera
 141. Den skulle få stå ovanför trappan på vår övervåning, så den skymtas äen nedifrån. En ljusslinga i så den lyser även under natten så mina barn skymtar ljuset från sina rum o får den där rogivande känslan när de ska sova eller vaknar till om natten.

  Har gillat på Fejjan (Anna Berglund)

  SvaraRadera
 142. Hejsan. Jag är med och har gillat på FB.

  Om jag skulle vinna så skulle huset få stå på min vita skänk i vardagsrummet. Tillsammans med några fler Whalther-hus och min sons rådjursfamilj från Schleich framför och lärkträdskvistar. Som en liten julby.

  Kanske jag till och med utlovar bildresultat på Kviddevitt ;) ;) ;)

  Håller alla mina tummar och önskar en god jul!

  Mvh Elin.

  SvaraRadera
 143. Hi
  I like Fridas Hem on FB
  I love the zink-house and it would look fantastic in my living room, so everybody in the family (and guests) can enjoy it.
  Thank you for a great blog, I stop by almost every day :o) Your pictures are very inspirational.
  God Jul
  Marie
  www.houseofdanishmarie.blogspot.com

  SvaraRadera
 144. Åh, vilken underbart vacker lykta...
  Jag har gillat på fb, och hoppas nu med hela mitt hjärta att jag vinner den. Jag är bara 13 år, och jag vet att min mamma gillar sådana jätte mycket. Hon skulle säkert ställa den i hallen eller i vardagsrummet, så det blirså mysigt som alla mammor kan... Håller tummarna!

  SvaraRadera
 145. Gillar tävlingar och Fridas Hem på fb.

  Svårt att bestämma ett ställe där en sån fin lykta skulle få stå... Kan man inte få bära med sig den från rum till rum :-)?
  God jul, Petra
  Petraek7012@hotmail.com

  SvaraRadera
 146. Jag gillar på Facebook!
  Och om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ge lyktan till någon speciell, någon som är mitt ljus i mörkret...

  SvaraRadera
 147. Jag har ett litet bord på gången upptill vårt hus. Där står ett zinkhus som gärna vill ha en vän. Vi drömmer om att det i fratiden ska stå en hel by med små unika zinkhus där.

  kram
  Yvonne i Nyköping

  SvaraRadera
 148. Vårt evighetsprojekt hallen håller just nu på att bli färdig. Jag skulle ha den i trappan upp till övervåningen.
  Johanna i Ronneby

  SvaraRadera
 149. Lyktan skulle få en självklar plats i min lilla 5-årings nya rum när det blir klart! (Varför ska inte småttingar få ha fin inredning, hållbar är den ju säkert dessutom) Vi köpte hus i somras och vi renoverar sakta men säkert rum för rum. Snart är det lille E´s rum och jag hade ungefär klart för mig hur jag vill att det ska bli. Lyktan hjälpte mig att sätta pricken över i (som i inspiration) och är heeelt såld på denna vackra lykta :-)

  SvaraRadera
 150. Hej!
  Det fina zinkhuset skulle få stå på min byrå i hallen och välkomna alla gäster med sitt fina ljussken.

  Tack för all inspiration du ger mig varje dag!
  Kram Sabina
  sabinaekoff@hotmail.com

  SvaraRadera
 151. Hej!
  Jag vill så klart vara med och tävla! Jag gillar redan Fridas Hem på FB (Maria Jimrell) och huset skulle absolut stå på vardagsrumsbordet tillsammans med mina andra tre Walther-hus. Jag ääälskar Walther så jag skulle ta ordentligt bra hand om det :)

  Nu gäller det bara att hålla tummarna!
  Ha en fortsatt härlig Lucia!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 152. Den skulle stå i vinduet i spisestuen. Det vender ud mod gaden, så kan alle der går forbi, se hvilket fint lyshus vi har! :-))

  SvaraRadera
 153. Åh, så fint!
  Jag skulle ställa det på golvet brevid vår kamin i sovrummet - där hade det gjort sig SÅ fint!!!

  Ha en fin luciakväll!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 154. Åh, jag vill gärna vara med och tävla!
  Jag skulle ställa det fina zinkhuset på sängbordet inne i vår lilla lilla sovhörna. Där skulle det stå och göra mig glad både morgon och kväll. Dessutom är en mysig julsaga, läst i ljuset av en så vacker inredningsdetalj, något jag mer än gärna något jag skulle vilja njuta av i jul :)
  Jag går in och gillar på facebook direkt!
  Hoppas du har en fin luciakväll!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 155. Zinkhuset skulle bli perfekt på min gamla nymålade vita brudkista som står i ett hörn å ser tråkig ut ;)

  Ha en bra kväll. Kram

  SvaraRadera
 156. God kväll Lucia! Eftersom jag inte har face book skickade jag hälsning till hennes mail istället! Skulle ställa denna vackra lykta i hallfönstret som passeras flera gånger per dag när det spring upp och ned i trapporna. Tänk vad vi skulle se den mycket och njuta av mönstret, åhh så fint. Hälsningar Elinor i Vårgårda.

  SvaraRadera
 157. Hej

  Vilket fint zinkhus! Så annorlunda mot de flesta andra jag sett!
  Här arbetade hjärnan på högvarv och jag försökte föreställa mig huset på en rad olika platser när det plötsligt slog mig! Det ska ju inte stå hos mig! Såklart ska det få stå hos min fina svägerska som i helgen separerar och flyttar till eget boende.
  Nu hålls det tummar och tår för att huset ska få flytta lite österut!
  Gillar på FB.

  Kramar
  Malin

  SvaraRadera
 158. Denne vakre lykten vil jeg ha i stuen, jeg har en kommode den hadde passet helt perfekt oppå. Da kan jeg beundre den under alle måltider :)

  Klem Eli

  SvaraRadera
 159. Gillar redan på fb
  skulle helt klart ställa den i tvrummet vid "fuskkaminen" vi ska få av min pappa när han nu köper en riktig.en zinkspann med tallris bredvid och -skitsnyggt!hoppas på tur...
  dojjan74@hotmail.com

  SvaraRadera
 160. Hej Anna-Malin!
  Om jag vann denna fina lykta, så
  skulle jag ställa den på min fina
  gamla skänk. Där skulle den bli perfekt!!! Mysigt!!!
  nu när vi har renoverat hemma är det alltid underbart att hitta något fint att pryda sitt hem med
  <3
  anette.carlgren@gmail.com

  SvaraRadera
 161. Så utrolig flott hus!
  Og for en fantastisk FLOTT blogg du har ♥

  Jeg blir gjerne med;)

  Klem Line

  SvaraRadera
 162. Åh, vackra zinkhus! Det skulle passa utmärkt i min hall och lysa för alla som kom in./ Fia

  SvaraRadera
 163. Gillar på Facebook! Jag skulle placera lyktan i vår glasveranda!!

  SvaraRadera
 164. Det sinkhuset var nydelig ! Eg ville ha plassert det i et vindu eller ved inngangsdøren vår til leiligheten (når en kommer inn i leiligheten, kommer en nesten direkte inn i spisestue/stue/kjøkkenet, og det hadde vært nydelig å hatt det der).


  Ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 165. Läckert litet hus, det skulle ju lysa så fint och välkomnande vid dörren till vårt hus!

  SvaraRadera
 166. Jag skulle placera den i köket där vi är mest, så vi kan njuta av den.Håller tummar o tår, vill gärna vinna den.
  lelu50@bredband.net

  SvaraRadera
 167. Absolut skulle den hamna på en stor vit byrå brevid en mini gran i sovrummet!

  SvaraRadera
 168. Denna fina lykta skulle få stå på vårt gamla skrivbord i hallen.

  Tack för fin tävling!

  MVH
  Caroline i Växjö

  SvaraRadera
 169. Vilken underbart lykta! Skulle jag ha äran att vinna den fina tävlingen så skulle jag placera det fina huset bredvid tv:n. För då finns det alltid något fint att titta på när maken tittar på nyheter och man får se allt hemskt som händer i världen.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 170. Den skulle passa perfekt som en julklapp :).

  Therese
  www.ifocusnu.blogspot.com

  SvaraRadera
 171. Oups!
  Ja just det, den skulle passa perfekt hos min vän på hennes skänk. Hon har ett perfekt hem för lyktan. Därav att jag önskar den som julklapp till henne.
  (missade att säga det i förra inlägget)
  Och jag har gillat på fb ;)

  Therese
  www.ifocusnu.blogspot.com

  SvaraRadera
 172. Hej Anna-Malin.

  Härlig tävling med fantastisk lykta...hoppas på en för tidig julklapp!
  Jag skulle placera lyktan på mitt gamla skåp som nu står i mitt alldeles nyrenoverade vardagsrum. En efterlängtad renovering är äntligen i hamn och jag njuter så av vårt rum...och lite nytt lyktljus hade ju förgyllt rummet ytterligare.

  Tack för en härlig blogg,
  hälsningar Anna i Hbg

  SvaraRadera
 173. Hej !
  Jag skulle ställa lyktan på mitt vitmålade gamla slagbord som står i groventrén. På det viset så ser alla inklusive jag den varje gång vi kommer och går.

  Juliga Hälsningar
  Helena i Skumparp

  SvaraRadera
 174. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna det fina Zinkhuset då min Svärmor länge önskat sig ett!! Skulle jag vinna skulle det självklart bli en underbar julklapp och en oförglömlig jul!!

  Kram Rebecca<3

  SvaraRadera
 175. Å vilken fin lykta! Jag skulle ställa den på min stora breda hallbyrå. Där skulle den lysa så fint och få alla som kommer in att känna sig välkomna:)

  Passar även på att säga att jag älskar din blogg, den är helt underbar!!!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 176. Liker allerede Fridas Hem på FB:))

  Å dette superfine sinkhuset hadde jeg plassert ved skyvedøren ut mot terrassen for å skape en fin stemning i stuen:) Eller så tar jeg det med meg ut under taket på terrassen (utestuen), koser meg med litt gløgg, krøller meg godt inn i tykke tepper og nyter stemningen lyset skaper en sen førjulskveld.....førjulskooos:))

  SvaraRadera
 177. Vilken fin lykta! Den är jag gärna med och tävlar om!

  Skulle jag vinna så ska den få stå i hallen, så att alla ser den när de kommer och hälsar på :)

  Gillat på FB!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 178. Vilken härlig lykta!
  Jag skulle ha den i vardagsrummet som behöver mysas till inför jul:)

  Gillat på FB.
  /Josefin
  josefin_lindberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 179. Gillar redan på FB och efter lite funderande kom jag på varför jag hade svårt att bestämma mig för vart lyktan ska stå - den passar ju i varje rum här hemma!
  Det är ju det bästa med dessa flyttbara, vackra inredningsdetaljerna, de kan förgylla ett rum i taget och sedan kännas ny när den flyttar vidare. Nu i jultider har jag gärna den ljuvliga lyktan på skänken i köket tillsammans med mitt andra hus från Walther & co. I januari får den flytta in i sovrummet och pryda vårt svarta Camp Table från Day Home, och sedan... ja den kommer så klart komma till sin rätt var jag än ställer den.
  God Jul

  SvaraRadera
 180. En självklar plats på vårt lilla vita konsollbord i hallen så den välkomnar dem som kommer in i vårt hem. Blir nog jättefin skugga av mönstret!

  Hoppas hoppas! :)
  kram /iris

  SvaraRadera
 181. glömde nämna att jag har gillat på facebook!

  /iris

  SvaraRadera
 182. Hej!

  Å vilket fint zinkhus. Jag skulle absolut ställa den på hyllan i badrumet så att det blir ett varmt fint sken i badrummet när jag tidigt tassar upp för att duscha och göra mig i ordning för dagens långa arbetspass.

  God Jul!

  SvaraRadera
 183. Denna fina lykta skulle mitt hem få belysa, med sitt mysiga sken och sitt vackra mönster, i mitt vardagsrum en fin plats få i en vrå som just nu är alldeles mörk och grå

  Mvh Ylva Lindström

  SvaraRadera
 184. Jag skulle sälla den på tv-hyllan för att få den att synas så bra som möjligt!

  SvaraRadera
 185. När man kommer in i vårt hus ser man en passage mellan hallen och köket det första man ser. Där har jag ställt ett gammalt bord som jag hittade i sommartugan och som sedan målats svart. Men passagen är lite mörk och skulle verkligen behöva lysas upp av något vackert. Detta fina zinkhus på det svarta bordet skulle bli perfekt.

  Gillar förstås Fridas Hem på facebook och tack för en underbar blogg!

  Ulrika i Sundsvall

  SvaraRadera
 186. Hej,

  Jag skulle ha den vackra lyktan i vår ännu inte eldningsbara öppna spis för att få lite känsla av brasa och med det hög julstämning i det grå vädret!

  Jag gillar på fb!

  RutFrida

  SvaraRadera
 187. Självklart skulle det underbart vackra ljushuset få hedersplatsen i vårt nybyggda hus, på vår bardisk där alla kan sitta och äta det vackra huset med ögonen :)

  SvaraRadera
 188. Den underbara lyktan skulle få stå hemma hos min lika underbara syster, hon är världens snällaste syster och min bästa ♥ vän.

  SvaraRadera
 189. Ulrika Åberg-Juul15 december 2011 20:37

  Vi bygger äntligen till vårt lilla kök med en härlig glasveranda o det huset skulle bli grädden på moset i något av alla mina nya vackra fönster! Tack för en fin och inspirerande blogg

  SvaraRadera