onsdag 1 februari 2012

Black & White...

 
Funderar just nu på om jag gjorde rätt som målade över den svarta väggen i vardagsrummet? Överallt ser jag svarta väggar och det är ju rysligt snyggt. Till vitt, och dova pudriga antifärger. Men det är ingenting jag ens vågar viska om till mannen. Så jag håller det för mig själv en stund till ;)
Något jag inte håller för mig själv däremot är att förvaringskorgarna nu kommit in i vitt. Ni var ju så många som undrade om dem och nu har Butiken fått in några stycken.


Kram på er. Och innerligt tack för alla fina ord om mina bilder.

Tack.

(Bilden på soffan är tagen på Magasin 36)
 


16 kommentarer:

 1. Oj, oj - den är svår...Vissa saker får man viska väldigt
  försiktigt om först till sig själv, sen väldigt,väldigt tyst
  till maken;)

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Svarta väggar är supersnygga men vita också:) din man förstår dig säkert:) kram kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det sååå snyggt med svart vägg speciellt om den är matt :) Hehe ja du får skylla på att det var mycket snyggare innan plus att tvn flyter in bättre mot väggen då ;)

  De vita korgarna är redan beställda! :)

  Ha en fin dag!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Det är ju en av nackelarna med den oändliga tillgången till inspiration. Trender, tycke och smak förändras så snabbt i dag. Inredning har ju blivit som klädkollektioner, ändras i takt med årstid och säsong. Det är härligt att översköljas av nyheter och alternativ tycker jag. Men det gäller att navigera rätt, att vara trygg i sig själv och liksom vara nöjd. Därmed inte sagt att ständig förändring är negativt ABSOLUT inte. Det är det roligaste som finns. Bara man inte blir stressad liksom. Glädjen och lusten ska alltid vara drivkraften för mig, aldrig tvång och prestige.

  Just glädjen och lusten är du bra på att förmedla Anna-Malin och det tackar jag för :)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Liker så godt den sorte vegge, du er vågal! Tøft gjort....men en kan alltid male over når en blir lei av det sorte....Nydelig bilde, ny sofa?

  SvaraRadera
 6. Å det var ju riktigt snyggt med svarta väggen:)Du får försöka få maken att tro att det är hans idé att ni visst ska måla svart igen, så brukar jag göra. Funkar fin fint:)
  Ha en fin dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 7. Jadu.. Ibörjan var det inte svårt att få fria händer till hemmet. Men det har ändrat sig..
  Jag har en go stor fråga just nu till min man. Frågan är om det är värt det. Ibland blir man så förvånad då han håller med och tycker detsamma. Men den här frågan är nog störst ; ) Fast den skulle bara vara till fördel för våran del. Nu viskar jag den tyst tyst till dig...er.. Skulle det inte vara mer praktiskt för oss om vi tog bort parketten och bara hade betonggolv? Med tanke på att lilla H kör med sin permobil här inne.. Tror du den funkar ; )?! Går just nu och bara vänta på bästa tillfället.. phuu!!

  //Mia

  SvaraRadera
 8. Älskar din smak & förstår att det är fler som får komma med sina ideer vid rätt tillfälle.Kan möjligtvis bero på att man vill göra allt nu & helst direkt ;) Precis börjat dela med mig av mitt hem . Välkommen och lämna gärna en hälsning.

  SvaraRadera
 9. Ibland blir det fel och då får man måla om. Men jag förstår dig för min man skulle inte gilla om jag hela tiden bytte färg på väggen så ibland får man bita i sura äpplet.

  Helt rätt med snygga svarta detaljer, kram Marie

  SvaraRadera
 10. Håller med, måla svart! Har precis bytt sovrum hemma och hamnade i tonåringens gamla rum med svart fondvägg. And I like it! Gillade inte tanken på svart när tonåringen ville ha svart fondvägg för ett år sedan men nu har jag helt plötsligt en svart period, och trodde jag var sjuuuukt ute. Kul att se att fler vill ha svart :) Kram, Tina

  SvaraRadera
 11. Svarta väggar mot vita möbler- LOVE IT! Blir jättefint!
  Och de vita och svarta korgarna du köpt är ljuvliga.
  Idag fick vi in Tine K porslin, ska hem nu och lägga upp bilder på bloggen!
  Kram, J

  SvaraRadera
 12. Hej Anna-Malin!
  Svart o vitt, underbart det du. Vilka fina korgar, superfräscha.
  Hoppas allt är bra med dig annars och att det inte är för kallt för dig.
  Här kommer en onsdagskram från mig
  Lena

  SvaraRadera
 13. Tusen tack för tipset!!! Jag hann beställa innan de tog slut:) länkar till dig som tack.

  kram

  SvaraRadera
 14. Jag skulle gärna vilja ha en svart vägg här och där i framtiden :) Men framförallt svarta golv!

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin