fredag 18 maj 2012

Innerligt tack och bilder från Tine´s hem...Ja, var ska jag börja? Att säga tusen tack för alla tankar, kommentarer och mail är en bra början. Så det gör jag, innerligt TACK. Det var med skräckblandad förtjusning (för jag visste inte hur inlägget skulle tas emot och jag hade ju verkligen lämnat min comfort zone...) som jag började läsa era kommentarer och sen fick jag ta fram näsduken. Jag har funderat och tänkt väldigt länge att jag skulle vilja dela lite mer av mig. Både på gott och ont. Men rätt tillfälle har liksom aldrig infunnit sig. Jag har ju själv känt att det jag visar ibland kanske kan upplevas för perfekt och tillrättalagt och jag har även fått kommentarer från vänner/bloggare som uttryckt att de ibland känner sig stressade när jag håller igång och ändrar som mest. För mig har det kanske inte handlat så mycket om lusten att börja visa "skiten i hörnorna" utan mer om att kunna/våga visa, eller uttrycka mer av mig, personen bakom bloggen. Så tack än en gång, ni är fantastiska!!


Foto: Anna-Malin

Nu till något helt annat. Och det är att Jenny börjat visa bilder från Tine´s hem på sin blogg. Så om du vill se mer klickar du här.

Ha en fin fredagskväll.

(Ett tack till Emma också, som genom sitt inlägg gav mig den där sparken jag behövde för att skriva just det jag skrev igår).

14 kommentarer:

 1. :) <3

  Har precis beställt den där korgväskan :)

  Plus att vi nu i denna stund fixar med en spalje där vi tagit inspiration från dina såklart!!

  Kramelikarm!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder har du tagit hos Tine!

  SvaraRadera
 3. Du, jag gillar dig. Med eller utan skit i hörnen. Fina fina bilder som förgyller mina dagar. Kramar

  SvaraRadera
 4. Kjære Anna-Malin, synes det var rørende og lese innlegget her om dagen. Sterkt og virkelig. Dine bilder er friminutt i hverdagen, og så skal de være. Enten om det er tilgjort og stylet eller ikke. Man vet jo at når man tar bilder så lager en en positiv illusjon, og det er det som er inspirerende. Stå på....Og som du kanskje har fått med deg så er jeg Tine K fan nr 1.

  SvaraRadera
 5. Vilket otroligt bra inlägg du skrev nedan, grymt bra! För visst är det så!

  /Från en som trampat ungefär samma stig som du (hojta om du vill prata med någon som vet ungefär hur det känns)

  SvaraRadera
 6. Fantastiska bilder! Jag blir så inspirerad av dina bilder och så härligt att du vågade gå ut ur comfortzonen. Ha en fin kväll! Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. tack för det fina inlägget. Skönt, det behövdes här i blogglandia. Livet är vad det är. Man väljer vad man visar, när man visar och hur man visar. Huvudsaken är att det känns rätt just då. Realityinlägg behövs...

  Själv har jag stört mig på att bli "boxad" . Många som läser min blogg talar om saker som är "Kamomilliga" och det är väl i och för sig gulligt men jag vill inte bli kategoriserad. Det låser mig. Det finns inget Kamomilligt i mitt hem. Vår inredning och livsstil är en prosess, nåt som måste få leva och förvandlas fritt.Jag vill inte att den stagnerar i nåt speciellt bara för att det är vad folk förväntar sig.

  Börjar man sätta i saker i boxar, så låser man dem till ett visst mönster. Så mycket konstnärssjäl finns det i mig att jag sparkar bakut varje gång nån tror sig veta hurdan "box" jag ska vara i... har du känt samma?

  Hoppas du förstår hur jag menar? Man blir låst i "hur det ska vara" och börjar göra saker så som man tror att andra vill se dem. Inte sunt alls, och många fastnar väl i träsket. Om man bloggat i typ 5 år är det självklart att man förändras och bloggen därmed. Nå, nu kanske jag slirade lite från ämnet...

  Tack för ditt viktiga inlägg. Det var modigt av dig.

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder hos Tine K ett hem man kan sitta och titta på länge:)

  Håller med dig om detta att uttrycka sig och kunna formulera sig "rätt" i text, det är inte alltid lätt även om
  man egentligen skulle vilja vara lite mer privat om vissa delar i livet.
  Men du vet vi är här..och älskar dina fina/stylade bilder eller dina ostylade.
  Du har ett lugn på din sida som tilltalar många♥

  /åsa

  SvaraRadera
 9. Vackert!!!
  Smulor och spindelnät har jag nog av, det behöver du inte visa... :)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. Vackert som bara den!
  Stylade bilder är fint, röran har man ju och vill inte se den, haha
  Kram från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
 11. Hej Anna-malin! Tack för inspirerande bilder, jag älskar Tones hus...och producter också. Jag var hos Tines i Odense också, dagen före er, onsdagen. Jag och fotograf Krista Keltanen var där och gjorde en photoshoot till magasin i Finland. Jag har bilder i min blogg Mrs Jones & den bästä rabarber- paj recepten där by Tines flickor. Soooo god! Xxx jonna

  SvaraRadera
 12. Meningen var att skriva Tines hus, sorry. Skriver med ipad:-)

  SvaraRadera
 13. Har suttit och läst kommentarerna på de sista två inläggen och förstår att du blir rörd. Så mycket fantastiska människor det finns här ute i bloggosfären. Det är en balansgång naturligtvis att veta vad man ska lämna ut och inte. Kritiken som vissa bloggare råkar ut för är rena påhopp och som privatperson vill man naturligtvis att vissa saker ska vara just privata. Själv läser jag inte bloggar som skrivs av personer i "min" stad eftersom jag känner mej obekväm med det. Det känns konstigt att veta saker om "grannens kusin" som jag faktiskt inte ens hälsar på, eller "kajsa i kassan". Man väljer ju faktiskt själv vilka bloggar man följer, ellerhur?
  Helen

  SvaraRadera
 14. på den ytligare punkten;
  underbart ljus & fantastiska
  toner i bilden, ~ vad lyckliga
  blackballoon måste vara att
  få Din hjälp !!! :)

  på den andra punkten;
  filurar fortfarande själv
  [om inte alltid, undrar jag]
  över det där. Du gjorde det
  vackert !

  kram,
  hannah

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin