måndag 11 februari 2013

Måndag och snurr i vardagsrummet...


 
Ni som hänger med mig inne på Instagram vet ju att jag nu hämtat hem plåtskåpet. Det är stort, och lite ruffsigt, eller mycket ruffsigt, men jag gillar det. Och det är väl just kontrasten mot det ljusa lite mer feminina i inredningen som gör att det känns helt bra. Nya möbler inbjuder ju förstås till att ändra om. Åtminstone är det så för mig ;) Så nu snurrar det mesta runt och hamnar väl så småningom på rätt plats.
 

Ni är många som frågar om överdraget till Howardsoffan och om det går att beställa lösa överdrag till Howardsoffor/fåtöljer. Vi har beställt våra överdrag från Fogia. Jag har ingen aning om hur de andra tillverkarna har det. Mitt tips är att ta kontakt med antingen butiken där soffan är inköpt, eller direkt med själva tillverkaren.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp thé och vänta på att den urbra serien Dicte ska börja.

Kram på er.
(Plåtskåp, enfärgad matta, batikkudde, träpall/Enkla Ting, Happy Lights Winther/Tofsar&Ting, de båda låga runda borden är inköpta i numera nedlagda butiker).

8 kommentarer:

 1. Hej, hittade precis hit till din blogg och blev väldigt inspirerad - en enkel och snygg stil har du! En fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på lyder: Vilken färg använder du till dina vita inomhusväggar i huset? Det finns så extremt många olika nyanser när man börjar leta runt och jag tycker du verkar ha en helt vanlig vit, vilket är vad jag eftersträvar. Har kollat en del på Nordsjövit, kan det vara något att ha?

  SvaraRadera
 2. det där ständig a"göra om" ...men man älskar ju det ..:).

  och jag är dessutom överlycklig över att man kunnat se två fantastiskt bra danska serier , två dagar i rad!! Dicte och Brottet


  Ha en fin vecka.

  kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Oj vilka fina runda bord o förståss hittar man ju int likadana nånstans ifrån! Jätte mysigt har du! O så fint! Älskar din stil! :)

  SvaraRadera
 4. Underbart!!! Ja du kan din sak:)

  SvaraRadera
 5. Mm.. vilken fin färgskala.
  Så varmt och mysigt..

  Gillar med Dicte.. ; )

  mia.

  SvaraRadera
 6. De var riktiga höjdare måste jag säga. Och ljusbollarna likaså. Härlig stämning i hela rummet.

  SvaraRadera
 7. Underbart snyggt! Skåpet är ju super... härliga färger och toner vilket skapar en skön balans..

  Helt i min smak, du är såå himla duktig på att få till den rätta känslan.

  Ha en bra dag,
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin