torsdag 2 februari 2017

Välkomna hit, på nytt.
Det är nästan exakt 4 år sedan jag packade ner den här bloggen och flyttade iväg, mot nya äventyr. Och nästan ett helt år sedan jag gjorde mitt sista blogginlägg på Elsas. Att det skulle bli mitt sista var inte alls planerat. Det bara blev så. Just då var jag innerligt trött på bloggeriet och helt tömd på inspiration. Helt tom. Samtidigt ville jag inte bestämma mig för att lägga ner helt, för alltid. Med tiden har jag känt ett behov av en sida där jag kan posta mina favoritbilder. Inte bara i ett litet format på Instagram.

Så efter lite trix och roddande lyckades jag blåsa liv i den här sidan. Min bloggbebis. Sidan är lite rostig, (precis som jag ;). Ibland hoppar det fram någon slags reklam som jag inte har en aning om var det kommer ifrån? Jag kan inte lägga till någon besöksräknare eller någon annat för min gadget javascript/html fungerar inte. (Maila mig gärna om du är haj på den här typen av trix). Och kanske är det meningen. Att allt ska inte vara perfekt. I skrivande stund har jag ingen aning om vilket innehåll det blir här, ingen röd tråd. Jag tänker bara go with the flow, utan stress och inläggspress. Det blir som det blir. Inget krångligt, inget stort bara i lugn och ro, helt enkelt.

Hej, och innerligt välkomna hit.

Kram på er.


#bord#vintage

16 kommentarer:

 1. Hej så roligt att du är tillbaka! Hoppas det är för att stanna.

  SvaraRadera
 2. Äntligen 😊👍 Lägger till din blogg som favorit 👌
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 3. Hej! Och SOM jag längtat! ♡ Kram, Annica.

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka! ☺

  SvaraRadera
 6. Åh,vad roligt att du är tillbaks (= välkommen!
  kramar

  SvaraRadera
 7. Vad spännande, jag har oxå haft tankar på blogg men inte kommit till skott. Dig ska jag följa �� Kram

  SvaraRadera
 8. Välkommen, Äntligen är du tillbaka!! Som jag längtat! Du har det mest inspirerande hem och snyggaste " dagens" ever 😍Kram Kattis

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Äntligen! Saknat dina vackra och inspirerabde bilder!
  Åsa P

  SvaraRadera
 10. Hej AnnaMalin...roligt att mötas igen i Din blogg i ett nytt koncept. Bra att bryta mönster om tidigare inte känts bra i tiden.
  Känns meditativt här.
  Ljusa Kramar från Ninni.

  SvaraRadera
 11. Dina bilder är helt enkelt unika!
  Du är saknad - tack för att du är tillbaka!
  Kram och lycka till från Karin!

  SvaraRadera
 12. Härligt!
  Välkommen tillbaka, du har varit saknad.
  Varm kram, Chrisse

  SvaraRadera
 13. Så roligt att du är tillbaka, lägger till dig i min läs/favoritlista igen <3
  Dina bilder är sååå fina och inspirerande!
  Och jag gillar ditt tänk med inte helt perfekt och stressfritt, kravlöst och oplanerat bloggande . . . som det blir helt enkelt.
  Besöksräknare? Har inte en susning, behöver man det? Jag vill gärna tänka att oavsett läsarantal eller gillningar så ska det vara lustfyllt att blogga. Men kanske blir det annorlunda när man har många läsare. Jag skulle enbart känna mig stressad av det :)
  Jag har aldrig haft den ambitionen utan mest fortsatt att blogga för min egen skull, för att jag har en bild jag vill bevara och kanske skriva om eller för att jag vill få utlopp för min skrivarlust :) Om det inspirerar, triggar eller intresserar någon är det kul och får jag någon kommentar eller respons är det fantastiskt roligt, men det allra roligaste är att jag genom bloggen gjort nya bekantskaper där några också blivit vänner "irl"!
  Hoppas du hittar din ideala bloggform, att du känner glädje och lycka med ditt bloggande så att vi får njuta på nytt av dina fina inlägg <3
  Ha det fint och sköt om dig!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 14. Hej!! Välkommen tillbaka!! Kör ditt race. Ditt tempo! <3

  SvaraRadera
 15. Häj! Blir så härligt inspirerad som vanligt, så roligt att du är tillbaka- och som du själv skriver go with the flow helt enkelt! :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 16. Vad kul att se dina otroligt fina inspirerande bilder igen. Yvonne

  SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin