lördag 19 maj 2012

En påse blandat från igår...



















Mest detaljer från vår fredag och vi hade redan helg. En runda med kameran just för att ljuset var extra vackert i huset. Översta bilden visar en glimt av det jag rusade iväg och köpte på det stora varuhuset häromdan. Två benbockar + en skiva = ett skrivbord. Tänkte först att jag inte skulle dra in mer svart i rummet, (det är ju sommar snart och jag vill ha det ljust) men det funkade förvånansvärt bra och känns inte tungt. Det blev en fin bloggplats och fyller ut en tråkig hörna. Handen är en ny favorit, beställd med lite annat smått och gott från Artilleriet, som saxen, och en snygg lampa från Hay som jag inte hunnit visa än. Tv:n skvallrar om vad jag och lillebror aktiverar oss med mellan varven. Super Mario, och jag äger ;).




Önskar er en fin lördag.





(Ballonglampa i siden/Blackballoon, Kuddar i korg Afroart/Fridas Hem, favvogympadojjorna från förra året Ash/Butiken




23 kommentarer:

  1. Tack för de sköna bilderna, vilken underbar pennsamling;)
    Önskar dig en fin fredag. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Superfina hemmapics! Härligt

    SvaraRadera
  3. Nydelige hverdagsøyeblikk! ♥
    Fin fin helg til deg

    SvaraRadera
  4. Det var verkligen en påse Gott & Blandat! :)

    Kram Jonna

    SvaraRadera
  5. Väldigt vackra bilder!
    Gillar lampan i siden!♥
    Ha en fin lördagskväll!

    SvaraRadera
  6. Å så många fina detaljer!!

    SvaraRadera
  7. Alltså, vilka fina fina bilder. Jag kan titta många många gånger. Som bästa tidningen liksom.
    Ha en fin lördag!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  8. Underbara bilder! Undrar lite över bordet och benen du köpte, om du vill dela med dig om storlek på bordsskivan?
    Ha en fin kväll
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  9. Önskar dig också en trevlig och solig helg!alltid lika fina biler du bjussar på.

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Vilket fantastiskt vackert och inspirerande hem du har, så fint!
    Jag bara måste ju ha lampan från House Doctor du visade i ett tidigare inlägg, den är ju så sketasnygg!
    /Catta

    SvaraRadera
  11. A-M. Tack för att du delat med dig av dina tankar & känlor. Att ha "cancer i själen" kallar jag det å med de du skrivit kan folk i samma läge förstå att man kan bli frisk, för det kan man. Tack för en underbar blogg som jag dagligen hälsar på. Är så sjukt avis bara att du fick komma hem till bästa Tine K, måste varit sjukt inspirerande!!!! Angående Artilleriet som du skrev om så var jag där idag. La ut lite bilder därifrån på min nya blogg.............krams m

    SvaraRadera
  12. Så vackra bilder!!! Gillar din stil skarpt.

    SvaraRadera
  13. Fina bilder! Skön söndag!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  14. Hei Anna-Malin!
    Jeg har som mange andre fulgt din blogg med iver og entusiasme. Fått energi og lyst til å gjøre om - her og der... Jeg er nok ikke alltid like flink til å legge igjen en liten hilsen, men etter å ha lest ditt innlegg "Den "perfekta" verkligheten, eller inte?", kan jeg ikke la være og skrive noen ord til deg... Jeg kjenner meg så godt igjen! Etter mange år med ME (utmattelsessyndrom) der det meste gikk i "svart". Til tider liggende i et mørkt rom uten mulighet til å være med min fantastiske familie - (bekymret, redd, angst, smerter osv.), fikk jeg som deg etterhvert både overskudd og energi av å utforme egen blogg, ta bilder, lære å redigere og alt det andre morsomme som hører til... Det viktigste er at det er lystbetont... Det går opp og ned, og som deg - enkelte dager "mørkere" enn andre. Men jeg fungerer og styrer unna det negative, ting som tar for mye energi. Jeg har blitt flinkere til å si NEI og lytter mer til mitt eget hjerte. Jeg gleder meg over hverdagen og de små stundene. Takk for at du deler litt av deg selv (selv om dette var "stort"!) Jeg gleder meg til å følge deg videre med alle dine fantastiske bilder... God sommer og lykke til videre!!!!

    Mvh Randi
    RoSaLiGa

    SvaraRadera
  15. Hej Anna-Malin, wow vilken fin blogg du har! Jag tittar in hos dig dagligen & varje gång ett nytt inlägg finns tillgängligt läser jag med "andakt"! Du har ett fantastiskt sätt att fota på, en konstnär ut i fingerspetsarna. Tack så mycket för att du delar med dig & är en sån inspirationskälla för oss/mig. Skulle oxå vilja passa på att fråga om ditt nya skrivbord, de svarta benbockarna har jag oxå köpt, men jag hittade ingen svart bordsskiva som var svart, mer mörkbrun på Ikea. Har målat din själv eller fann du den någon annanstans?
    Ha en fortsatt trevlig söndag, kram Sanna

    SvaraRadera
  16. Underbara bilder, gillar skrivbordsidén.

    SvaraRadera
  17. Super fina bilder. Väldigt inspirerande! :D

    SvaraRadera
  18. hej! vilken fin blogg du har. jag undrar varifrån det svarta bordet på första bilden kommer ifrån, jätte fint verkligen!!

    SvaraRadera
  19. I love your blog, it's beautiful!

    SvaraRadera
  20. Hej Anna-Malin. Jag undrar vart den lilla runda låga bordet kommer ifrån? det är så fantastiskt vackert och jag ska flytta hemifrån för första gången i höst. det hade gjort sig fint hos mig.
    Sara Sundgren

    SvaraRadera

Tusen tack att just du tar dig tiden att skriva
några rader. Jag uppskattar det mycket.
Ev. frågor jag får, försöker jag svara på
här i kommentarsfältet.

Varma hälsningar
Anna-Malin